My Iklan

Friday, 20 September 2013

VACATION

Dah hari Jumaat erk. Esok SABTU menandakan hari rehat untuk para pekerja macam ambo ni. Tak de lah xtvt yang nak dibuat esok ni sekadar rehat rehat saja. Jom lah sharing photo photo yang banyak ambo shot masa percutian ri tuh. Jangan ada yang jemu sudey erk.

Banyak sorvenir dekat USS ni. Pendek kata pusingkan ajer 'sing dollar' tu leh dapat macam macam. Masaalahnya sing dollar ku tak pusing pusing macam stuck je kekdahnya.




6 comments:

  1. kalerful betul dod warna-warni.
    Baru aku nampak gerai cookie monster ni, dulu gi takde kot.
    Eh Dod, waterworld nye show ko pergi ke tak?
    Gempak dod, basah semua penonton masa dorang buat aksi , siap ada kapalterbang semua..

    Dod patut ko gi tiga hari dod, baru puas semua ko round.

    ReplyDelete
  2. hahahha macam aku guna CANON kan dep
    Aku duk terkejut ada PARADE, dep
    syok aaaa
    WATERWORLD AKU ADA MASUK
    Best basah aa sapa duk depan wei
    lebeh kurang sama je ngan Waterworld Osaka JAPAN

    ReplyDelete
  3. Kat jepun dia cakapjepun ke? Ko paham ke dod? Uss ni dia cakap omputeh kan, ok jugak. Tapi dod ko perasan mat salleh takde kan? Pasal dorang twk heran ni semua. Tempat dorang mesti lafi best. Sini agaknye dorang tengok cam standard pasarmmalam je kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep, kat Jepun cakap jepun
      lau kat Indon mahu cakap jawa aku pun paham hehehehe

      Yer betul, naper mat salleh tak dek erk. ada seketul dua je

      Delete
  4. best juga...tapi kalau pi masa hujan...rasa rugi aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg rugi lah TP
      sbb banyak benda tak leh buat dengan tak selesanya ngan ayor hujan tu

      Delete