My Iklan

Thursday, 17 January 2013

ADA WAKTUNYA

Tiada XTVT di sepanjang minggu ni. Sejak Abang Nik tak dok cam ni lah gaya hidupku. Nak kemana seperti tak cukup tak rasa complete sepenuhnya. Tinggal berapa hari lagi nak menanti Abang Nik pulang. Rasa tak sabar pulak erk. Apa yang dilakukan saban hari dengan hobi yang memerlukan mood dan tenang waktu untuk melakarkan warna warna yang semestinya ada keceriaan. Aku sangat addict dengan editing. Nasib baik NEO L sentiasa menemani ku sepanjang masa. Habis semua app aku install. Adakala NEO pun terasa sesaknya untuk bernafas. Sian Neo......

Inilah kerjaku untuk hari ini. Leka dengan IG adakalanya begitu menyeronokkan. Like like dari sahabat serata dunia. Dalam IG kita boleh mencari idea. Pada yang minat dalam photography IG banyak membantu.
Flashback dari De Tour Of Japan 2012. Hanya menggunakan app Snapseed untuk mewarnai bridge Imperial Of Japan. Disinilah Istana Maharaja Akihito.



6 comments:

  1. hang wat aku imbas kembali kenangan pi jepun dila, macam nak repeat jer, huhu...harap-harap ada wang turun dari langit :) dulu masa beli tiket pi 7 hari rasa macam lama, bila dah kat sana, rasa macam tak cukup pulak...pasni ke mana pulak dila? kan mr nik dah balik, takkan tepek kat umah jer, ngeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha ORGA, ang mesti rindu kan entry jepung ni. insyallah ada rezeki leh gi lagi

      Delete
  2. cantik juga snapseed ni bila edit gambar, malangnya nasib saya tak dapat nak install kat dalam tab...... waaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. SR, cuba mung try guna simple app HDR rasa rasa ku volleh kut. kekadang version pun yang tak sama agaknya

      Delete