My Iklan

Thursday, 3 January 2013

LIFE IS FULL OF BEAUTY

aWALNYA ceq sampai opis pagi ni. Tumfang my sister yang nak gi jogging tu. Pepagi jalan tak jemm lagi. Lau kul 7.30 am alamat beratuq keta sampai simpang surau Annur tu. Pagi ni sampai opis awal rasa seronok pulak. Cool je....relax. Harap harap biarlah sampai ke petang erk.
Opis ku pepagi ni tenang je. Hanya bunyian telefon berderingdering manja untuk disambut dengan penuh khemah kekdahnya. Just nak sharing dengan u all semua pada 18 jan 13 ni kat MD Valley ada Malaysia Food Festival.  Pada awalnya macam dah plan nak gi je tapi alat menembak saya semua kat workshop. Rasa macam tak sempat nak guna gun tu semua. Nak guna Neo L pun ada kat workshop jugek. Adui mak camana ni. rasa rugi kalau tak gi. Gadget yang tinggal hanya TAB ni je lah kat makcik.
Tetiba ada lah photo Funfair. Teringat zaman kecikkecik dulu. Kat kg lau ada funfair macam ni mahu satu kampong datang serbu erk. Ni photo masa ondeway ke Telok Kemang. Start 26 dec tu memang aku cuti giller giller. Malas nak pikir pasal kerja ni sebabnya memang nak release betul lah kata orang tu. Nak mohon cuti pun azabnya lah. Cuti tak leh bawak maju kedepan undur apatah lagi. Memang payah giller lah. Dapat cuti memang pulun sakan. Malas nak pikir pikir. Geram pun ada. Time kita nak nak cuti cam tu lak gaya. time orang lain sonang je. So bila dapat cuti memang off betul pasal office ni. Sikit pun tak ingat....(sampai hati kan).
26 dec lalu aku ngan Jemma, Azie follow Uyie berbengkel di Corus paradise resort ni. Kata nak cuti kan. Bertolak tengahari dalam masa 45 minit dah sampai. Dah lama aku tak gi sini. Area PD ni tak banyak yang berubah. Nak tengok hotel hotel yang shuntek pun x banyak yang ada. Pemandangan so so saja.
Jemma, Uyie & Azie. Aku as usual hanya penangkap gambor (jangan mara erk kekangkawan).
Corus Paradise resort PD Best Available Rate MYR171++

4 comments:

  1. malaysia food festival tu padia dila?makan pree ker?kalau makan pree, nak jugak pergi menambah berat badan, heheh...syoklah hang,cuti pi jalan PD, aku sekeluarga menepek kat umah jer, huhu...

    ReplyDelete
  2. Orga elok ang gi. boleh makan makan taw. aku tak ada gun aa rugi kalau gi tak dek Gun ni. hangpong takut golap jo hah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Adik Dila yg dirindui selalu,

    Dilaaaa apa khabar? Lama benar kak Nur tk dengar khabar berita...kak Nur pun dh lama menyepi dari blogging...bila tiba2 Dila muncul terus rasa rindu...masuk sini lihat wajah Aca yang cute tu terubat rindu...tingat waktu zaman fotopages...aca kecik lagi...skrg dh besar dier...kejap masa berlalu.

    Selamat thn baru buat Dila sekeluarga ya...moga sentiasa dlm rahmatnya...moga thn 2013 membawa seribu kebahgiaan pada Dila serta Aca juga.

    ReplyDelete
  4. wsalam kak nurrrrrr
    alahai LAB u lah
    lamanya tak jumpa kak nur welcome back sis!!!
    mesti rindu kak dilla & Aca ni kan hahhaa
    jap lagi ACA nak datang bangi
    nanti dilla upload foto aca erk kak nur

    ReplyDelete