My Iklan

Monday, 21 January 2013

BEAUTIFUL MORNING

Morning friends. Sound macam cool je kan (senyum sengeh). No more monday bluess sebabnya hari ni dilla dah start cuti sampai lah hari Khamis, yahoo!! Tak kemana pun cuma nak habiskan cuti last year punya. Ada balance tiga hari tu haruslah kasi habis. Kalau tak burn je macam tu. Lau keje gomen untung lah kan boleh berbayor. Duk umah je lah banyak benda boleh buat. Lagi pun tengah tenga bulan ni uncang tak berapa syok sangat. Pagi ni pagi pagi follow my sis ngeteh kat Faris Maju. Sempat shoot kat balapan seksyen 15 tu.

Comel tak dia? Sambil mommy jogging dia duduk sambil makan roti. Bila dilla snap photo ni dia seperti malu malu. Hihihi tapi post tetap comel.Si kakak juga....tq sayang. Ada entry untuk dikongsi hari ini.

6 comments:

  1. Replies
    1. hahhaha SR
      joging passtu TIBAI roti CANAi kehkehkeh

      Delete
  2. Dod rumah ko ada air ke tak?

    Apa pun i like these photos dod, ko patut buat gini banyak. Makcik jualan kat pasar ke, apek ngah jual ikan ke. Street scenes dod, lawa dod.D

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEp
      umah aku ada air. so far gangguan malam je hah hehehehe
      Ni teknik DRAMA
      teringin shot anak TIBET. ntah bila boleh sampei sana dep

      Delete
  3. ai..tak boleh jadi ni, nak serius jugak ler dengan instagram, pic semua ensem-ensem dila, hehe...dah start berjogging?wah..kira bagus la ni,azam tahun 2013 nak diet ke dila? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh tak dek maknanya nak jogging terusan ORGA
      sebab lepas jogging terus NGAP roti Canai hahahhahah ayya camano nak buek
      NAFESU tak leh kawal ni

      Delete