My Iklan

Sunday, 6 January 2013

HAPPY BELATED BIRTHDAY ACA

Dia lah anak buah aku paling kecik diantara yang ada. Dari kecik sampai besor memang sangat rapat dengan dia ni. Dari baby sampai besor jugek dia amat senang dengan camera. lau ada model budak kecik dalam blog ni memang dia je lah yang rajin posink. Sekarang dah 5 tahun usianya. Dah pun masuk kinder garden tapi tetap maintain menangis (hehehe). Permulaan kut lama lama karang mesti dah biasa kan. 

Sempena birthday dia kali ini aku tak tahu nak beli apa. Fikir jenuh gak apa yang nak di beri. Tapi setiap kali jumpa mesti dia tanya 'dah beli mermaid lom maksu'. Fikir punya fikir custom mermaid ni mahal. Pas tu pakai pun bukan leh buat jalan jalan selalu macam x sesuai lah pulak. Kebetulan aku kuar ngan SR arituh gi kenanga di Jalan Pudu adalah kedai custom baru bukak. Aku lah 1st customer dia katanya lah. Ni mesti leh bagi diskaun lebeh ni. Cari punya cari aku berkenan pulak pada yang lain. Mermaid tu ada tapi nanti lah aku beli yang lain dulu. Lau ada karnival skool dia sok boleh aku belikan.  Pilih punya pilih aku berkenan pada baju 'snow white' ni. Nasib ada size untuk dia. terlanjur jeling mata ada lak baju 'superwoman'. Wah dah dapat dua. Moga dia suka dan sememangnya dia sangat suka. Semalam dia pi Bangi walaupun hanya sekejap tapi riaksi wajahnya sungguh ceria sambil mengayakan custom baju pilihan dia ni. 'HAPPY BELATED BIRTDAY ACA. MAKSU REALLY LOVE U SAYANG'.

Memandangkan Nikon aku tak dek terpaksa snap guna TAB ni. Cuma dok clear sangat lah tapi moment sangat aku sayang.


11 comments:

  1. Happy birthday Aca ni... Mak Su?? Acik Shidah tak tau la Aca... Sorry ye... Happy birthday to Aca... bila aca nak jadi model acik ni.... rindu nak snap aksi Aca

    ReplyDelete
  2. acik SR tunggu lah Gadget maksu dilla kuor dari clinic Yo (hehhehe)

    ReplyDelete
  3. Haapi birthday aca
    Takde tiupllilin ke kek ke dod

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dep, cake dah blow kat rumah sana. Aca redeem hadiah dri maksu dia ja nih hihihi

      Delete
  4. tak acilah maksu and acik shidah jer, ni uncle orga nak jugak bergambar dengan model aca ni, hehe...epi belated birthday aca!! amboi, jadi superwoman and snowhite yer :)

    ReplyDelete
  5. anniverssary Uncle orga nanti janganlah 'HIRE' acik dilla & Untie shidah erk.....Nak buat cun melecun punya Pree Anniverssary

    ReplyDelete
  6. you have the most beautiful niece, so cute.wonder what she will be when she grows up.A model I suppose ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Cikgu Indah
      terima kasih. Aca pemalu orangnya agak sukar nak bergambar dengan kamera org lain selain saya dan SR. Cita cita Aca nak jadi DR katanya hehehe

      Delete