My Iklan

Saturday, 17 May 2014

BILA KU RINDU KU SEBUT NAMA MU

Bukan berchenta tapi aku rindu. Rindu padanya. Sebulan lebeh lamanya aku tak jumpa. Baru sebulan bukan setahun. Hati kalau dah rindu mesti berkata kata. Masa tidak mengizinkan waktu untuk bersama. Bilakah waktunya....

Aca,
Maksu rindu Aca. Abah sebok erk. Abah fly sana abah fly sini. Abah ada talks lah maksu.....

Ye lah,
Maksu tunggu Aca datang yek. Baju princess & kasut Aca yang maksu beli tu ada lagi ni. 

 Cam ni lah caranya melayarkan rindu pada dia. Bak kata orhang puteh "Aunt and Niece the Unique Relationship.


4 comments:

  1. Hai Aca yg kiut tu :-) saspen je tau ingatkan Dila rindu sama Jm Hayoooookk lariiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe JM
      I miss u too....
      Aku risau gak hah ku call abah aca mama aca ni tak berjawab

      Delete
  2. Laaa..... kalau Aca tak leh datang Bangi... Maksu lah balik kg jumpa Aca... ihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksu tak dek kuda mekda (hehehhe)
      Bila mek nak balik ni

      Delete