My Iklan

Saturday, 24 May 2014

Happy Saturday

Cuaca sungguh baik ri ni. Tapi tak dek plan nak gi mana pun. Gu tak cukup hehehe. Nanti dah skali keluar saban minggu tak duk rumah. Cam tu lah stylenya aku ni. Nak membaking api lektrik mak aih udah mahal sih. Kena stop dulu lah nampek gaya. Kuat membaking sebabnya ideya nya banyak mendatang. Nanti lah bulan depan cari ideya lain lak.

Awan membiru pagi tadi, alhamdulillah.

Ni lah garden mydearsister. My sister dah pandai cakap ngan munga munga dia taw. Hidup subur maju jaya. Lau u olls tengok mesti gerem dan boleh jatuh chenta. Tangan ku tak berijou. Lau tanam apa saje kompem mati. 

10 comments:

  1. salam dilla...
    banyak kali ai try nak masuk blog ni tak berjaya
    Cuba dilla check setting tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam Anon,
      Ala ye ke
      semalam ada dilla dok setting tu sorry lah erk
      nI dah Ok kembali rasanya
      tq anon

      Delete
  2. dod agak ko cakap jawa tak ngan bunga ko tanam, dia tak paham so mati la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ni lau tanam bunga leh tenggelam dep
      hehehe sebab aku tak minat
      leh tak cakap ghitew hahahahhaa

      Delete
  3. Kak Dila... klu membaking letrik mahal, moh le buat kuih yg mengukus plk... saya kerja kat kg ni asyik dok buat kuih yg kena kukus jew, kasui kuih talam tepung pelita.... sedap woooo

    hehehe... sbbnya nak membaking takdak oven

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekda... api ku naik giller
      kena relax dulu tapi cam meroyan jer jiwa hati ni

      Delete
  4. Dila! Epy sunday :-) tarif lekrik makin skrg huhuhu habih duit beli panda uhukkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM
      tu lah tariff letrik mahei gilla lah
      sedeh tul.kompom barang semua mahal lah lau ghini

      Delete
  5. nk guna aircond pun serba salah skrg ni... bil naik melompat lompat

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna aircond siang malam siap aa tunggu bil nanti Ewan

      Delete