My Iklan

Thursday, 13 June 2013

ACA OCA DI KAPOOR

Kejap je dah masuk ari Khamis erk. Bermakna dah seminggu kakak ku meninggalkan aku buat sementara waktu. Tapi hari ni kakak ku nak balik dah Yeahhh!! Petang ni sampai lah. Rindu betul ngan my Lovely sister. Seminggu sudah rumah bangi sunyi sungguh. Sampai kan Kibumi & Cookie asyik dok menunggu depan pintu je. Tu baru kuceng masyallah betapa eratnya perhubungan dan aura dengan tuannya erk. Aku pun dah tak marah marah kat kuceng kuceng ni dah hah. Aku dah bertaubat (Mekda bila baca ni mesti gelak khen). Mudah mudahan aku ni diberikan sikap penyanyang terhadap kucheng kucheng ini. Aku bukanlah sikap kejam aok. Cuma aku tak ada sikap sayang lebih ghitu....tapi aku try belajar memahami perasaan dear kucheng ni erk.

Ni namanya COOKIE. Berat 3 tan. Eh silap ! Tiga kilo lebeh. Cookie ni rindu dendam ngan tuan asalnya si Twins tu. Korjernya dok cakar cakar pintu bilik si twins tu. Bila no response sedeh gak hati dia. So kakak aku lah tempat dia nak manja manja. Sebab twins dok fly kat ARAB nu. Sian Cookie kan. Ni citer kucheng. Ahad lepas aku pun dah hilang rindu gak wei. Alhamdulillah insting aku ni sampai gak akhirnya. ACA OCA de kappor datang rumah Bangi. Apak agak sebok lately ni terbatas lah pergerakkan nak ke sana sini. Ni Post istimewa untuk uncle untie semua dari Oca....!

Miss u lah Oca....

6 comments:

  1. Dod, nasib baik aca posing atas kereta, bukan bumbung rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha dep
      lau atas BUMBUNG alamat la aku kena panjat ghitew dep hehhee

      Delete
  2. Dila, lama betul tak singgah blog ni..

    Aca..pandai nyer posing..comei..lagak model cilik giteww :-)

    ReplyDelete
  3. welcome JM...
    terima kasih sudi jengok blog Oca aca ni
    ang tak gi Travel lagi ko?

    ReplyDelete
  4. amvoi oca, asyik kena jadi model jer dengan si dila, sila mintak upah lebih, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. OGA, Oca dah paw aku dulu b4 aku nak shoot ni
      Pandai tul Oca kan ORGA

      Delete