My Iklan

Monday, 24 June 2013

IM BACK...

Hampir seminggu jugak senyap sunyi umah ni khen. Betul kata WAZARI WAZIR. Kalau nak update blog ni masa seelok eloknya waktu subuh pagi. Ideya fresh lagi waktu itew. Macam macam nak ditulisnya khen itu pun lau ideya merempit pepagi hari. Hari ni dilla OFF. So bersemangat pulak nak menulis. Baru ajer balik dari Outstation. Jauh ku pergi. Pastinya ada kenangan dalam diri. Biarpun cuaca yang begini rupa panasnya tak terkata. Alhamdulillah sempat lagi untuk bernapas di pagi ini. Plan nak gi FLORIA pun terbantut gara gara JEREBU yang begitu sadisnya langit awan ketika ini. Date line untuk preggy album pun dah nak dekat sampai ni. Insyallah arinih baru nak mula edit kapilo. Tak siap hari ni leh sambung esok tulat seterusnya. Moga client saya sabar menanti erk kaka. 


8 comments:

  1. dod ko gi Indon padam api ladang ke?

    ReplyDelete
  2. hehehe DEP
    aku nak slamatkan IRON maiden kehkeh

    ReplyDelete
  3. susahlah dila nak hupadte blog time subuh, lepas solat, layan seround dua lagi tido, hehe...tapi memang betul pun, time tu la idea datang bertubi-tubi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pnah gak update lepas subuh ORGA
      masa tu kira fresh lah gaknya
      bergantung pada Mood gak wei hehehhe

      Delete
  4. Dear, meh la ke floria pd waktu mlm..lagi cantik ma..sejuk pun sejuk..pastu pokok2 di penuhi lampu cam kat ICT Shah Alam tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM, tahun ni tak dapat nak gi FLORIA
      nak tggu akhir minggu ni bunga layu jugeknya

      Delete
  5. Amboiiii, otstesen, munyik mcm jauh nya perjalanan. Mesti kematu vontot. Takfer janji enjoy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ello mekda, ai miss u........
      lammo tak juppo ngan mekda ni
      kematut mutut ai taw mekda

      Delete