My Iklan

Friday, 7 June 2013

MISS U

Banyak yang di rindu. Rindu sister ku yang baru jer fly sehari pun dah rasa rindu jugak ni. Sunyi umah bangi dikala ini (ewah jiwang berkarat aa dak dilla ni khen mesti ada yang nak termuntah) ngeh ngeh! Tak aaa aku rindu kat budak cinonet ni. Sebok jek apak dia ngan talk sana sini dah jarang nak gi Bangi. Bila lah agaknya erk. Esok dua hari aku dah sebok bebenor. Nak lari kat Imegresen lagi ngan Mekda lagi. Ahad nak jimba jimba fulak. Lau apak mama baca ni mai ler cefat cepat datang. Sakit apa dilla ni......


6 comments:

  1. dod, if the mountain never come to us,
    then we must go to the mountain.

    ReplyDelete
  2. tq dep, alhamdulillah
    insting ku sudah kesampaian
    Cinonet ondeway ke bangi malam ni
    alhamdulillah tq allah

    ReplyDelete
  3. cool la dila...kejap je tu, nanti depa mai la singgah, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ORGA biasalah... makcik rindukan bulan gamaknya kut

      Delete
  4. salam. nak jimba jimba ke mana tu? hihihi~

    ReplyDelete
  5. wsalam GB
    Ku ada photoshooting pepagi tadi

    ReplyDelete