My Iklan

Sunday, 30 June 2013

GATHERING CARI.COM.MY 17TH

Dah 17 tahun Cari.com.my dalam dunia cyberia ni. Mula ku join 2003 sebagai silent reader jer mulanya. Banyak topik yang menarik dalam forum cari ni. Dahulu kala CARI merupakan search engine sahaja. Ada dua version dalam cari.com.my ni. Satu dikalangan forumer Cina dan juga melayu macam haku. India ada baru ditubuhkan. Anggotanya belum ramai lagi. Tetapi Cina dan Melayu mempunyai anggota porumer yang agak ramai jugek. Lau u alls gi kat CARI singgahlah di Board Negeri Wilayah Kuala Lumpur Selangor. Ku menjaga di board itu bersama rakan gelak ketawa en Bzzt. Tapi semalam En Bzzt tak der datang dalam gathering. Ilang ketawa satu (hehehe).

Empat tahun gathering berturut turut ni haku lom pernah miss lagi. 1st joint gathering kat TGIF The Curve empat tahun lalu. Kendian di NZ KLCC. kendian lepas tu kat SAKURA pulak. Kali ni dekat The SEOUL GARDEN Kelana Jaya. Semalam dengan jayanya ku sampai jugak bersama MOD HitamPutih. Dua tahun baru tahu MOD HITAMPUTIH rupanya opismate aku (gelak beliung) dibuatnya. Si Tam ni jaga board CINTA & PERHUBUNGAN. Lau u olls ada masaalah kekasih ke leh minta nasihat si Tam ni kat CARI erk. 

Moh kita berkenalan dengan BIG BOSS CARI & CREw.....

Inilah Big BOSS CARI Mr Liew.....
MODS Leybra Mr DAVID 2nd Boss CARI, MOD TAM & Orang kuat CARI tu erk.


Kali ni begitu bertuahnya dengan Lucky Draw 2013. Hahaha jadilah no. Tq Cari....


video


10 comments:

  1. tengok dila...pergi tak ajak...makan tempat sedap pulak tu...aku pun dah lama tak jengok dekat cari, huhu...

    ReplyDelete
  2. hi ORGA
    ye lah no lama tak nampak Posting ang kat CARI
    awatnya ang dah pencen ka.....
    moh ler duk kat cari jom

    ReplyDelete
  3. nanti boleh lah try masuk forum ni..
    Wah rupanya dah 4 tahun dan best jugak kalau ada gathering mcm ni..

    Bestnya..mmg bertuah tu...blender pun ok aper..Dila kan rajin masak :-)

    ReplyDelete
  4. bertuah tu.....

    tahniah dapat blender..

    kita tak terpegi2 lagi cari...

    nanti kita cari eyh...

    ReplyDelete
  5. cpl...
    NAK uat blender jus lah gamaknya erk

    ReplyDelete
  6. Cari ni ada hantu dod.
    Aku masih masuk tapi gi current issue je, ngan kadang2 gossip dan bod misteri aje.
    Tapi dah bertahun tak login.

    Dod, aku dah tampal gambo makanan banyak2 dod, cepat2 aku buat sebelum bulan pose

    ReplyDelete
  7. hahahha dep...
    masuklah CARI. aku rindu ngan AVATAR mu itewww

    ReplyDelete