My Iklan

Friday, 14 June 2013

BUKAN SELALU

Senang dalam hati hahaha! Tetiba je khen. Macam macam nak buat esok ni. Nak collect passport lah. Kalau ikutkan esok hari kerja untuk ku. Tetiba tadi cakap ngan boss Monday ai OFF Boss. Boss kata nafer fulak? Ya la Sabtu kan ai kena datang so Monday ai Off lah Boss. Boss cam fening je nak jawab. You kena datang  leh. Monday partner you kena training. Lor...dah tu esok ai kena datang Monday kena datang dah tu mana cuti ai Boss?? Takkan satu hari je? (nak nangis ni.....) Okay esok tak yah datang. Hah...apa boss?? Esok tak yah datang boss? Ye haa.............sukanya ai. 

Best lah boss ai kali ni. Sangat sangat memahami. Apa lagi call mekda terus esok jadi plan kita erk. Hahaha panjang langkah erk. Tapi kan..nak tahu tak sebelum boss ai balik tadi, sempat lagi dia cakap esok lau Daten tanya you kena jawab erk. Hah? Apa?? Boss ni mencik aaaa. Watak Pipih ler tu. Nak tahu tak watak pipih tu watak yang berubah ubah. Tadi kata lain selepas tu kata lain pulak. Mencik aa cam ni. Boss gelak je bila ai cakap cam tu. leh lak erk.Cuti ai yang satu hari lagi tu mana leh burn cam tu boss. X aci aa namanya. Okay okaylah esok cuti lah! Hah cam tu lah boss. Pancit tayar kang baru tahu.....(hahaha berani ke nak buat?) Acah je boss.

Ni keter boss ai you. Lau tak dapat cuti tadi nak je ku pancitkan tayar ni (hahhaa). Esok nak ngeteh ngan Mekda passtu nak plan gi cari sunset mungkin. Gud nite ......


1 comment:

  1. nasib baik boss bagi cuti dila...kalau tak, boleh je aku tolong ko pancitkan tayar keta tu, hehe...

    ReplyDelete