My Iklan

Wednesday, 5 June 2013

MENITI HUJAN

Tajuk updated kali ni semacham jiwang sikit erk. Teringat lagu Meniti Hujan Cemara lagu Pak Katon itew ya. Petang tadi hujan tersangat lebatnya. Elok elok time ku nak balik lima setengah terencat jadinya. Turn aku syif pagi hujan rahmat ghitew. Kul enam ku gerak dari permis (waduh bahasa indoneshia ini ya) gara gara lagu pak Katon itew. Sampai umah au basah kuyup ni. Maklum roda ku tiada berbumbung dong. Aku enggak bisa memegang stereng lagi. Selalu ku pinjam stereng mekda itew hehehe....

Droplet! Wah ni kalau peminat droplet yang tegar bisa aja snap snap droplet yamg masih melingkar segar bugar ini. Kali ini Nikon enggak bisa bertugas lagi ya. Tapi kali ini mari kita berkenalan ngan Abang Sam. Baru nak mengexplore dan banyak lagi nak kena baca apa yang ada isi hati abang Sam ni. Mesti nak tahu jugak khen...

Inilah hasil pertama mengexplore diri abang sam utk shot 'Macro'.


Ini untuk shoot kedua....


Untuk esok aku try lagi deh. Gud nite to everybody

& inilah a new family member untuk DB PHOTO MOMENT....abang Samsung.


6 comments:

  1. Wah...dod shopping kamera baru

    ReplyDelete
  2. heheheh dep...aku beli sbb nak bawak travel senang dep
    nak pikul hak tu adoi sakit...lau pergi ke tempat yg tak boleh bawak camera ni
    tgh nak xplore banyak lagi ni

    ReplyDelete
  3. Wahhh terbaikk la..saya suka camera brand samsung sebab puas hati dengan gambar yang disnap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZILA GUNA SAMSUNG NI JUGAK KE? hehehe nanti kita sharing info erk
      dilla baru nak mengxplore pun tak start lagi ni

      Delete
  4. AMBOIIIIIII

    Gadget baru lagiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuhuu mekdaaaaa.....
      terfaksa gak beli ni sbb nak bawak gi sanun YA!
      maleh nak bawak gabak2..sebab nak lari lari nanti
      mengah sempot tu nak kena ambik kira gak
      so terfaksa berkorban apa yang ada HAHHAHA ayat tak tahan erk !

      Delete