My Iklan

Tuesday, 25 June 2013

JOB DONE!

Kan senang nak jadi senang biarpun nak senang lebehkan usaha insyaallah rasa berbaloi. Mood kena ada baru diri terasa happy dan jadikan setiap perjalanan yang kita lalui dengan dikelilingi debunga lagu jiwa yang syahdu! Motif??? Sokmo ceria selalu menjamin minda bahagia noks khen (ORGA / Mekda / Si Dep mesti gelak guling guling baca ni) hehehe! 

Preggyshot punya editing hampir nak shiap. Insyallah dalam minggu ni kerja kerja last akhir kemetot boleh lah nak lapang pala lepas ni. Nextweek Kaka dah boleh dapat dah. 
Bak kata MAPEEZ IG 'Glare' sudah photo nih....
Ok jumpa lagi. Aku nak siap siap nak gi Opis ni. Love u iGers.....


4 comments:

  1. chomellll sangattt...!!!... :)

    ReplyDelete
  2. do not open until Jun 2013?...so skrg dh boleh open yer..hihih...dh selamat bersalin ker model tu :)?

    ReplyDelete
  3. JM, model tu dah bersalin pun
    baby gurl (hehe)

    ReplyDelete