My Iklan

Tuesday, 4 June 2013

OUTDOOR PHOTOSHOT

Tq pada Kak Liza hire DB Photo Moment untuk kali ni. Taman Hijau Saujana memang best. Biarpun cuaca panas angin tetap ada sejuk sejuk panas panas ghitew. Pada BOYS Kak Liza yang cukup cool memang best aaa. Anif yang handsome comey sungguh adik ni. 

Tq pada ORGA & Shidah atas komen tu hehehe. Pagi ni baru sempat nak berupdate. Pagi ni masuk opis lewat sikit sebab nak renew passport jap lagi. Passport ku dah nak mati vulan oktober ni. Layan photo jalanan ni dulu kay.


x tahu lah apa kes si abang ni tetiba jadi ghini (hehehe).


Compare ngan adek yang agak segan silu pada memulanya.


Anak bujang mama .......


Aunty 'ADAH' yang sangat loving....

& MAMA ikutkan ajer rentak rentak anak mama ni....

10 comments:

  1. Jelezzz ah tak dapat ikut masa niiii...

    Handsom laaaa si bujang dua orang tu... piiiiiiweet

    ReplyDelete
  2. Mekda....ari ahad ni ada so. nanti ang follow na

    ReplyDelete
  3. Nice jump ( last pic) :)

    saya kena menelaah balik newborn/baby photography....baby bakal lahir lagi sebulan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali syok kan
      baby puteh berseh
      geram je khen daddy ziyyad

      Delete
  4. gambar last tu, suka bangat dila...macam dalam movie jer, hehe...

    ReplyDelete
  5. tq oRGA
    tu moment candid hehehe

    ReplyDelete