My Iklan

Sunday, 9 June 2013

PINKY

Pepagi mendongak ke langit macam tak cun je cuaca hari ini. Sempat sarap dulu kat tefian ngan MekDa. Dapat ngeteh pepagi ghini memang syiok aaa. Dah sampai destinasi nengok langit cam nak ribut je. Awan dah bergerak gerak sana sini. Harus di teruskan atau tidaknya photoshot pagi ni. Ada sceen yang tertinggal ari tuh. Janji ngan a. k a Liza jam lapan setengah. Dibantai datang kui sembilan setengah. OH KAKA...sabor jer lah. Ada rahmatnya datangnya lambat sebab hujan pun berhenti sekejap. Sampai tersengguk sengguk mekda tertidor dalam keter. Sian...tak cukup tidor erk. Semalam pagi dah satu hari menemani dilla kat Imegresen Kajang. Nak bawak Mekda makan KennyRogers hari ni habis photoshot session pagi ni kay. Bukan RASUAH tapi UPAH hehehe!

A.K.a Liza ni kreatif. Props yang dibawa sendiri. Selalunya untuk maternityshoot ni PROPS akan disediakan. So terpulang nak bawak sendiri pun volleh juga erk.


Habis photoshoot dekat tengahri jugek tadi. Hujan manja manja gak lagi. Last sceen untuk maternityshoot dah pun habis. Tunggu album siap leh deliver erk kaka Liza.

6 comments:

  1. comel je semua gambar-gambar dila, sejuk mata tengok...tak aci, ada orang belanja mekda makan kennyroger, kitorang fulak bila dila? hehe...

    ReplyDelete
  2. hehehe ORga, insyallah nanti tggu ada rezeki akan datang kita buat appointment erk ORGA

    ReplyDelete
  3. Orga.... hang jgn nak jelez ngan aku okeh...... nanti kalau kau teringin ke mengidam ke nak makan apa2 kau call jer kak dila... pasti kak dila belanja .... wink wink wink

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ORGA
      Ada ONG kita leh gi YAMCHA......Hahahhaa

      Delete
  4. Pinky...sama cam kat blog SR :-)

    ReplyDelete