My Iklan

Saturday, 8 September 2012

AIRMATA

Pasti Nana akan rindu kat ' Dobbot & AcA"

6 tahun Nana kat sana. All the best nana......

Ni Nana ngan unty2 belah abah dia & belah aruah mama dia....

Bermula esok hati dan perasaan aku ni dah mula rasa sedeh pulak. Bukan putus cinta erk. Jangan nak menafsir aku berbagai bagai. Sepertimana yang pernah aku kata dulu bulan september bulan airmata. Apa taknya anak anak buah aku ni semua sorang sorang akan fly. Esok Nana, aka Aca. Tulat kakak Nana pulak si Farah. Nanti 24 sept si Twins pulak lepas tu abang twins. Last sekali Emy abang Nana. Semua ni anak buah yang paling bising kalau berkumpul sama. Bila dah fly semua mesti lah sunyi kan. Oh malam ni Aca family akan tidur kat bangi. Sebab flight Nana esok petang ke Jordan. Berkampung lah urang Kuala Selangor malam ni kek Bangi. Pagi tadi aku balik kampong u tapi kat Kuala Selangor je. Family Nana buat kenduri doa selamat. Kul 10 gerak sampai kul 11.30 pagi. Masak simple simple ja. Lepas asyar tadi aku pun balik Bangi semula. Cuaca mendung passtu hujan. Malam ni berehat cam biasa le. jom kita tengok photo budak2 ni.

4 comments:

  1. Dila,

    Gambaq yg second last tu...pompuan duduk ujung belah kanan yg pakai tudung merah tu mai dari Penang kan...Nama penuh tak ingat tapi orang panggil dia Ina, hasben dia pulak nama Azim kan...betul tak ?

    ReplyDelete
  2. Nori,sorry lmbat reply.aku demam...

    Baju merah tu nama dia kak ana,untie si nana.husband dia bodyguard anandakrishna maxis tu

    ReplyDelete
  3. Hmmm...lahh awat si-Ina dia pi tukaq nama dia jadi Ana, yg lagi mengherankan awat asben dia dah eluk2 kerja officer kat Maybank pi tukaq jadi bodigad Ananda Krishnan

    ...ehhh sat...

    ...lahh salah orang ruper2nya...ehehehe...sesaja jer nak kacau orang demam...take care...tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aku agk dah mesti salah ug ni.....

      Delete