My Iklan

Saturday, 1 September 2012

DARI MATA TURUN KE HATI

Selamat Pengantin Baru Angah Faizah & Mel....

KazenKazen yang memeriahkan suasana dewan. Riuh....., Mak Pak serta keluarga pengantin berbaju serba merah.
Wow ada Guest Book erk. Jangan lupa tuliskan sesuatu untuk pengantin di Raja Sehari ni. Maksu nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Angah Faizah & Azmel. Moga diberkati kehidupan kalian berdua amin.

Pagi ni bangun awai erk. Ada jemputan wedding di Klang. Ini anak buah abang Ipar dilla. Kami agak rapat gak ngan bebudak ni. Aku kan duk ngan kakak aku so dia urang ni selalu datang Bangi. Mesti jumpa selalu kan. Aku gi ngan bebudak twins ni. Guna GPS tapi jauhnya entah kemana perginya. Masuk Kampung Jawa lalu KIK lah entah mana lah sampai ke tengahari baru sampai. Kakak aku punya lah lama menunggu, sian. Perginya sama dari Bangi tapi aku ngan bebudak ni dah jauh ke belakang. Ingat tahu jalan rupanya semua tak tahu. Aku lagi lah...hehehe. Tapi sampai gak kat dewan sebelum pengantin sampai erk.
Apa Jawapannya? Dari mata turun ke hati. Ada tanya apa jadi kalau turun ke hati? Takkan stop takat ghitu saje? Mananya....cuba fikirkan. Apa kah keadaan itu akan berterusan? Pastinya ada yang tersingkap satu perasaan dalam hati. Betul tak? Hehehehe jangan lah pening. Hari ini entry dilla tentang hati dan perasaan. Kalau dapat bersatu....alhamdulillah. Hati bertemu hati pasti memberikan sesuatu yang rasa dalam diri kan.

5 comments:

  1. tahniah perantin. hehe.. cantik betul gmbrnya. Dilla jd photographer diorg ke?

    ReplyDelete
  2. tu dia dod sekali2 typing pasal hati hati ni semua...chewah...

    dod, majlis makan apa dod? beryani ke ketupat rendang/

    ReplyDelete
  3. SALAM AS....
    IDOK TEMAN JADI OP
    just shoot suke suke jer hah.....

    Dep
    majlis kenduri ni adat le makan nasi beriani rendang ayam
    hendaknya time open house ni penuh perot tak leh nak ikat kain ni hah dep hahahha

    ReplyDelete
  4. nice pics...gah nyer pelamin sets pengantin, mesti makan pun best nih...patutlah tak leh ikat kain :)

    ReplyDelete
  5. Orga nasib tak terburai...lau x lagi haru dibuatnya kihkih

    ReplyDelete