My Iklan

Wednesday, 12 September 2012

HILANG SUDAH

Awatlah blog aku jadi ghini erk? Habis semua gambar2 yang aku paste kok ilang ghini? Dalam photobucket elok jek ada hah. Jenuh ler aku nak kemas satu satu dik non....sian aku kan. Ada 5 entry lagi yang ruper berwajah cam ni. pejam lah mata sebelah. Sok lusa lah edit balik erk.
Blog korangs pernah ke jadi cam ni?

2 comments:

  1. ok jer tengok...jadik lagi ker?apa yang best sangat pakai photobucket compare dengan upload terus dila?

    ReplyDelete
  2. tak ok lah orga. aku suka guna PB sbb bolh simpan gambar ni byk mana. dulu aku flickr tapi bayau ler. habis setahun mls nk bayar sbb dah ada yg free ni

    ReplyDelete