My Iklan

Saturday, 15 September 2012

FAMILY OUTING

Salam pagi salam ceria. Moga rakan rakan blogger yang ku kasihi ini sehat sentiasa senyum selalu. Hari ini hari Sabtu erk. Kejap je masa berlalu. Pejam celik pejam celik benornya ku tak sabor nak nunggu hari dalam minggu ni. Bukan apa kan hari Isnin ni cuti. Semua rakyat Malaysia akan menikmati cuti ni. So jadilah cuti kita tiga hari kan, syoknya. Mesti banyak xtvt yang dah bersarang kat kepala kita ni khen. Syawal pun dah nak habis ni. Mesti jugak minggu ni pulun open house hari raya. Kwn blogger aku si shidah tu dah panjat gunung KK pagi ni. Memang hebat giller akak tu. Aku nak panjat tangga pun mengah terus semput camano nak naik gunung Ya ampun. Tapi kejap lagi ni aku nak tinggalkan Negeri Selangor ni. Hehehe nak kemana erk. Nanti tunggu gamborgambor lanscape yang aku bawak dari sinun. Tunggu tau, kul 12 tghari karang baru nak gerak. Ramai yang gi ni ada 11 orang. My lovely sister mesti ada la. Mula mula tak dapat pergi tapi bila dia tengok semua anakanak dok pakat sonok packing memacking dia pun nak join sama. Selalunya sorang ada yang sorang tu tak ada. Tapi kali ni sepasang je yang tak ada tapi yang lain semua ada. Tu yang best tu....okey tata titi tutu. Jumpa hari senen ni erk. Insyallah kalau larat nak upload sikit view kat sana nanti tunggu malam ni. Apartment yang kita urang sewa ni ada wifi. Boleh lah khen....okay bubbye semua. Miss u..............

2 comments:

  1. I know where you guys are going to...SELAMAT DTG KE NEGERI JOHOR DARUL TAKZIM, negeri tumpah darah ku :)...Have fun at Legoland! - Nan-

    ReplyDelete
  2. hahaha Nanni ni.....
    kihkih lau tak leh jumpa kan
    tak per Nanni next time erk
    tq.....nantikan photo FINTU GERBANG TU kay

    ReplyDelete