My Iklan

Saturday, 25 August 2012

HOME SWEET HOME


Alhamdulillah jam 7.30 petang semalam kami semua selamat sampai ke Negaraku tercinta. Selama 4 hari merindui roti canai tehtarek insyallah pagi ni boleh lagi menikmatinya. Harap harap kedai di sekitar di bangi tidak menghampakan. Disepanjang 4 hari berada di Vietnam banyak pengalaman yang saya perolehi. Melihat kepada negara selepas peperangan Vietnam selepas tahun 1975 begitu lah keadaan kehidupan orangorang Vietnam kini masih dalam keadaan yang amat susah. Nantikan entry akan datang ' de tour Vietnam 2012' .Terima kasih pada My lovely sister & BIL yang menyeponser diri saya untuk sampai ke sini. Akan datang jangan lupa bawak saya lagi na (hehehe).

4 comments:

  1. selamat kembali ke tanah air Kak Dila

    ReplyDelete
  2. tq cik da. balik2 mata rasa ngantut sangat. siap edit 2 ketul ja. nanti tunggu entry Vietnam ye......

    ReplyDelete
  3. amboi..raya-raya pun sempat lagi melancong. aku pun nak tunggu jugaklah entry pasal Vietnam nih :)

    ReplyDelete
  4. Orga, vietnam shopink ni cam biasa. owang pompuan yang suka. lau nak tinjau ttg view vietnam ni cam biasa je. lawo lagi jepong wei....

    ReplyDelete