My Iklan

Thursday, 9 August 2012

MOOD

Awai aku sampai opis ri ni. Selalu tu tak lah lewat tapi lagi 10 minit kul lapan baru nak sampai. Dah msuk minggu ketiga ni mood lain lak rasa. Mood sunyi opis arinih. Aku sampai pun depa ada yang tak mai lagi.
Pagi ni merempet 5 minit ja. Tu buka E minyak taw. Since meter aku rosak tak betul2 kan pun lagi. Ada kala cuak gak kena tengok tong tu hahahhaa.
Ni lah workstation aku kat opis. ramai yang nak tahu tugas aku kat opis ni. Hehehe camana aku leh control jari suara dan kerja semua sambil intai intai kat Fb sepanjang masa. Kerja aku mengaitkan dengan SUARA. So cam tu lah lebeh kurang keje aku kat sini. Senang citer tangan aku always free. Tapi time busy aku jugak seperti urang lain. 
sUNYI opis aku arinih....




5 comments:

  1. laa...bersebelahan jer kita rupanya, tapi seketika dululah before sambung study, hehe...kalau tak, boleh lepak makan laksa n cendol dekat bawah pokok hujung tu...

    ReplyDelete
  2. orga ang dulu keje SAPURA ke? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah...aku dulu keje sony, sebelah denso tu..selalu sangat lepak makan laksa dekat gerai tepi hutan tu, hehe

      Delete
  3. dia org sebok shopping raya kot

    ReplyDelete
  4. Orga, kdai utan tu nama dia kdai kak piah laksa...aku slalu gak lepak sana sental abc
    Shida mmg lengang oun ari ni......

    ReplyDelete