My Iklan

Monday, 6 May 2013

CUTI LAGI

Selangor CUTI kali ni. Wah macem maem plan ari nih tapi nampak gaya satu pun tak jalan lagi ni. Lau tak jadi tu nampak gaya duk umah saje lah. Lagi pun esok hari masih ada insyaallah....Esok OFFDAY ku erk. 

Pagi tadi cadangnya nak gi ngeteh. Wah dah siap semua bagai tinggal nak start scooter je hah. tetiba teringat lak nak intai tangki minyak ni. Almaklum meter down so main intai intai je lah. Mak aih kering.....Ya ampun! Nak gi ngeteh terbantut fulak!

Dulu kini dan selamanya. Suka duka bersama. Ecehhh

Berjaga malam dapat cuti hari ini hilang mengantok sudah. Walaupun tak dapat pergi ngeteh tak perlah. Esok masih ada.

Kita manfaatkan cuti yang ada ni dengan sebaiknya. Pada rakan rakan yang nak balik ke KL tu atau dimana saja berhati hati di jalanraya. Mohon diberikan kesempurnaan perjalanan kalian.

4 comments:

  1. daku selamat sudahhh sampai Bangi

    ReplyDelete
  2. wak pon dh sampey bangi ooops dh smpey key Ell yee.,kehh

    ReplyDelete
  3. baru balik dari kampung ni dila,...sebab dah tau isnin selangor cuti, alang-alang terus lah sambung sampai rabu, hehe...

    ReplyDelete