My Iklan

Friday, 17 May 2013

PILIHAN YANG MANA SATU

Dah mula lemau bila nak update blog sendiri. Betullah kata orang tu dimana ada kerajinan pasti banyak ideya yang hendak dikongsikan cerita bersama. Ewah....ada unsur ayat chenta je khen. Biasalah aku ni bila time rasa lemau lemau tu cam ni lah jadinya. Ada je cerita tapi ideya tu tak datang bergolek. Apa pun ada gak cerita yang hendak dikongsikan jugak ni.
Kat opis internet Celekom ni punya lah slow. Nak share ngan TAB ni lagi lah mendut. Lau dulu MAXIS mak aih duk kat bangunan konkrit pun leh tembus. Itu yang orang celekom kata berkemungkinan sebab tembok konkrit gamaknya. Atter nak tolong roboh kan ke. Cam ghitu lah fulak khen. Ada ada aje persoalan.  Jalan jalan kat WARTA ari tuh nampak U MOBILE. Saje aku nak nry pulak kali ini. UNtuk TAB le sian Tab tu. Amik package murah je monthly dua puluh lapan hinggit je. 300 sms free internet 1GB dah leh call tapi nanti charge lain fulak. Tak apa lah 1GB pun okay saja nak kongsi ngan Celekom ni lau dia mendut nak cuba share ngan TAB fulak. Baru dapat line malam tadi. Kang masuk opis nak tengokm sejauh mana dia berlari. Kalau tercungap cungap gak nak fulang balik sebab tak kena bond pun cam Celehkom ni.

Untuk kengkawan semua happy friday. Hari ni masuk syif 2. Kul 10 baru masuk office. Nak ngeteh pepagi ni tak der kut. Mood duk umah je hehehe. Ok semua takecare erk.

12 comments:

  1. Nak pilih mana satu?..JM nk pilih Dilla boleh?

    ahaha....pilih yang terbaek tau..JM pilih DiGi

    ReplyDelete
  2. pilih lah unipai... uhuk........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekdah unipai kat umah- ni utk TAB aku dah pilih u mobile lajus giller babun yeahhhh

      Delete
  3. Jm, dilla teringat lagu blackdogbone PILIHLAH AKU JADI TEMAN MUUUUU YEAHHHHH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh..MESTI PILIH hahahha kelakar

      Delete
    2. JM pasti lagu tu memikat jiwa ghitew khen

      Delete
  4. wei dila bkn ke lagu tu latip berahim yg nyanyi - kak min

    ReplyDelete
    Replies
    1. OOO latip berahim ke hahahha teringat cam lagu BDB ja hah

      Delete
  5. ok ke umobile dila? kalau ok...nak try test tengok...so far, pernah guna digi, slow giler...pastu tukar maxis ok sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA teman ambik 1GB pun ok dah. celekom aku ni rasa nak humban je bila geram tapi bila pikior ada setahun lebey lagi tak jadi lak nak humban hehehe

      Delete
  6. Doddd, aku kan pakai tablet khas untuk surf internet waktu dalam publik transport dan curik2 time kerja. Sim kad tu khas buat surf internet aje. Handpon khas bual ngan sms aje. Hp cap itik pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dep, U mobile ni sim card aku boh dalam TAB passtu aku share ngan IPOng aku ni miskipun dah ada selekom tapi macam kom kom. U mobile lah pilihan hati

      Delete