My Iklan

Saturday, 11 May 2013

HAPPY SATURDAY

Kali ni tak gi ngeteh pun. Plan nak gi mana tu ada tapi tak tahu lagi jadi ke tak ni. Pepagi my lovely sister dah berkejor ke kedai bunga. Belakang umah dah jadi garden bukan secret of garden erk. Manyak sangat munga. Ketika ini my BIL tengah nak ngecat fagar. Almaklum puasa tak lama lagi. Dah berkurun pagar ni tak dicat lagi pun. Bunga bunga ni lah yang menghiasi kekosongan laman rhumah ni.

Sorry lah gambau jadi besor2 lak macam ni. Guna enpong x tahu mana nak resize. 
Blog lama tak berupdate benornya. Sekadar berkongsi cerita diharap harap rakan rakan blogger sudi mendengarnya erk.


Ada yang tanya camana nak shoot macro bunga ni guna engpong. Dilla guna OLLOCLIP ni lah. Ada 3 lens dalam ni. Fisheye, wide & Macro. Tapi ini hanya untuk apple jer.

6 comments:

  1. JM sentiasa follow dan baca blog dila :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq JM
      kemaafan jugak lau dilla lambat singgah teratak JM ya

      Delete
  2. Replies
    1. sis, ,my lovely sister sudah beralih arah jaga bunga blakang rumah
      beli bunga dekat kedai bunga SG SHUA manyak murahhh sis

      Delete
  3. canggih tu hengpong ada fisheye......... kamera gedabak tu pun takder fisheye

    ReplyDelete
  4. tu lah mekda
    lo ni dok ngusung enpong ngan menatang ni ja
    berat pun x berat
    pagi ni kawe jumpa cd photo lama ni
    jumpa kat bilik kakyong....tengah upload kt mybook folder ni alhamdulillah

    ReplyDelete