My Iklan

Tuesday, 21 May 2013

PEEP MORNING....

Sempat lagi nak updated blog pagi ni noks. Bila time rajin tu cam ni aaa. Bila time malas tu jangan sebut aaa cam tu lak gayanya. Semalam kan offday satu hari duk depan lappy. Cari idea online tutorial. Jenuh mencari application baru. Untuk semua rakan blogger just nak sharing....nilah keje aku semalam. Tahan je duk depan lappy berejam rejam cam ni gaya khen....

FLICKR ni dah bertukar wajah hari ni. Aku suka yang lama yang baru ni nampak berserabut lah. Tapi tu lah kan semua nak pERUBAHAN yang BARU termasuk lah sang Flickr ni jugak. Seriusly folder lagi nampak serabut flickr ni.

Yang ni foto lastyear funya. Aku rindu ngan twins ni benornya. Miss u kak su & kak yong with love.

12 comments:

  1. Dadi wong wedok ojo males malesan banget yo mbakyu ku sing ayu kuwi wedi gak payu !! :D

    ReplyDelete
  2. hikhikhik.....males malesan dino senen ayye
    wak yg cool

    ReplyDelete
  3. Morning too..
    Samalah JM pun..kalau time rajin tu...hmmm..mcm2 leh buat dlm 1 hari kalau time malas..usah di cakap lah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha Yeah ada GENG ngan JM
      cam tu lah gaya khen males Ideya Ilek sokmo
      Rajin ideya manyak giller (jeling wak) khen Curlas hehehee

      Delete
  4. takfer.. Kak Dila.. puasa ni leh gi jumpa twin di sana di sanaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. CAMANA NAK BETULKAN DATE REPLY NI ERK...awat 20 hb

      Delete
  5. Dod
    1st aku suka gambo birds on the wire tu.
    Seken
    Ko gila negara the twins, jumpaa dorang, bleh jalan2. Ko kan asyik off manjang

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEP, anywat tenkiu (sengeh)
      tu gambau aku shot kat wetland
      dia dalam dilema gamaknya kut animal pun tahu kecewa taw
      anak buah aku nk nak balik cuti dah nmonth
      teringin gak nak gi tempat depa tu
      tggu kakak aku bawak gi sana nanti hahahah free ajer

      Delete
  6. wah dila...dah rajin melayan tutorial pulak yer, tutorial wat gambar hdr ke dila? suka tengok gambar-gambar hdr, tapi tekniknya belum khatam lagi, huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ORGA, baru dapat reply rinih
      Lappy aku masuk wshop petang tadi. Mother bin board kat keypad sudah henggg cus
      terbang tiga rat lebeh
      sian dia sakit merundum tetiba
      terpaksa hantar special clinic kali ni
      HDR tu aku picsart
      kena banyak lagi belajau ni orga
      aku masih x maher lagi hehehe

      Delete
  7. Gambar port tu kat mana?

    Apa yg Wak Gelas tulis? tak faham saya...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad
      Tu port kat Japan
      Photo holiday last year tu shoot dlm bus

      ** WAK TU MEMANG
      sokmo nak ngata dilla je (hehehe)

      Delete