My Iklan

Friday, 3 May 2013

PERITNYA

Sehari dua ni tekak rasa perit perit lah pulak. Terasa nak batuk pulak tetiba bila menjelang malam. Jangan sempot udah lah. Aku pernah duduk ICU gara gara lambat ambik nebulizer ni. Mohon padaNYA agar aku diberikan kesejahteraan hendaknya. Sedor tak sedor kul sembilan aku dah terlelap malam tadi. Kul dua belas tercelek lah pulak. Aduhai nak pejam balik rasa terkebil kebil mata ni. Lepas telan ubat tu tak sedor bila masa mata ni terpejam. Tetiba mimpi WAN Azizah pulak. Real beb...rasa Wan Azizah tengah bersembang sembang ngan DSAI. Bior betik....agaknya semalam aku ada tengok gambor depa berdua ngan cucu kat FB kut. Masyaallah kul tujuh empat belas minit sudah!!! Wa aku sudah lewattttt...tulunnnn!!!

Kul tujuh empat puluh sempat singgah PETRONAS. Cari 'PakDin' ni. Cari Colla tapi tak dek. Kesannya kurang berkesan lah ngan pakdin ni. Esok nak cari lain lah pulak. Esok kena kijo ganti rakan sebelah yang tengah mood cuti kahwin erk. Tapi hari Isnin cuti...wah syioknya. So OFFDAY teman hari Selasa. Tiga hari cuti yibaaaa!!




8 comments:

  1. Alah sian nya, semoga cepat sembuh yer kt opis jm no pun ramai dh demsn maybe cuasa x menentu. Rsjin2 mkn ubat eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq JM
      alhamdulillah dah beransur sembuh sedikit ni
      Selamat mengundi JM (hehehe)

      Delete
  2. dod, agak ko ni teruk berkempen siang sampai malam rumah ke rumah eh? tu la sampai sakit tekak.

    Apapun dod, please take care of your health. Sapa nak gi dukung Wan Azizah nanti kan? hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha DEP, INI KALILAH!
      gamaknya berkempen sore kut
      Ang Ngundi mana dep?

      Delete
    2. Akukan ic negri lain..
      tapi memang tak pernah aku rasa suasana macam gini...hebat.

      eh dod ko gi la snap gambo kemeriahan suasana ngundi ni, warna warni.

      Delete
    3. oh lupa lak aku dep
      esok aku nak tengok MY DOBBOT kat spital lah dep
      lepas ngundi aku nak ke sanan
      sian my dobbot tak kuor2 lagi hah
      MOMMMA dia sudah slim duduk spital hampir dua bulan ni

      Delete
  3. amboiii.... syokna cuti-cuti chenta spi Selasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekda...
      akak cuti sampai selasa YUHUUUUU

      Delete