My Iklan

Wednesday, 1 May 2013

OUTING

Plan dah dari semalam 'Mak Yong' nak ajak gi NAndos Alamanda. Kawe okey ja tapi sayangnya 'Mekda' tak leh nak turut sama kali ni. Mekda dah balik kampong ngundi ahad ni. Wah sronok Mekda dapat cuti cuti lama ghini deh.

Plan asal nak gi awal pagi tapi ada perkara yang tak dapat nak dielakkan 'Mak Yong' kata kita kuor lah lepas zohor katanya. Acik nunggu je kat rumah habis lipat kain gunung bagai kul dua setengah makyong pun sampai. Abang Yong Koje tak dapat lah nak follow erk. Sian lak kalau tak diturutkan kang nangis baby dalam tu. Selalu gi Nandos Saras ja hah tapi kali ni nak gi jumpa AZWA. Hah manusia punya lah ramai kat ALAMANDA hari ni. Almaklum Labor Day semua nak outing gamaknya. Setelah berpuluh tahun bekorje sesekali kena luruskan minda ngan jalan jalan tul tak. Nak masuk Nandos pun kena Q. Arinih manager manager NANDOS semua turun padang. Last sekali dapat lah duduk lega rasa. PAsstu nampa 'WA' senyum senyum Azwa. habis peluk cium kita urang pun dudukla. Wa kata memang tak menang tangan harini katanya. Order cam biasa lapornya aku hari ini.

Mukadimahnya....

Jangan ngences erk.....

Sorry lah guna Phone ja ni. Berat nak bwk si gabak tu sana sini.


Mak yong kali ni suka lak ngan Hot chocolate...


Lepas lepas lambay kat 'wa' kita urang pun balik le. Makyong ada hal lagi nak teruskan perjalanan kali ni. Ni kat persimpangan PINTU SATU GATE ONE. tengok lah tu banyak tak keter. Untuk 'Wa' tq bagi diskaun tu erk. Murah rezeki hari ini alhamdulillah.

9 comments:

  1. ehem ehem mak yong mana tu.... amvoiii dah ada supir pengganti kew... uhuk uhuk uhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud mekda, sopir yg lama dilupe jangan..,ammvoii

      Delete
  2. heheheh Mekda..
    supir lama dah balik kelatey
    terfaksa follow supir yang lama
    hehehehe suprised mekda....MAkyong Kimsalam ni

    ReplyDelete
  3. Gambor guna hp un santek ni mmg pakar tul maybe hp rega riban nih heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM
      ni henpong cap ayam jugek. Cuma beza ni CAP AYAM GALAK (hehehe)

      Delete
  4. lawa dod dari atas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dep, time aku snap gini ada mata mata yang nengok
      mesti dok kata dalam hati NI mesti nak upload dalam FB ler tu hahahhahahaha

      Delete
  5. hai~...tak sempat lagi nak berkelana untuk mintak diskaun dengan si wa ni dila, bizi memanjang, cewah...hujung minggu ritu pegi tengok ironman 3 dekat alamanda, tapi dinner dekat foodcourt jer...len kali nak pekena nandos jugaklah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari mengundi ORGA
      wah IRONMAN tu. Rasa rasa warga PUTRAJAYA ramai yang balik KG mengundi
      oklah tu tak lah pack sangat. leh relax relax kat sinun ya

      Delete