Monday, 20 May 2013

MONDAY INDAH BELAKA

Masuk hari Senen semua masuk opis serasa semacham. Maklum semalam sunday ofcozlah mood rehat rehat masih ada pada ri ini jugek erk. OFF DAY untuk dilla ari nih. Sebab SABTU dilla kojer. Korjer tu tak meminatkan pun tapi adakala buhsan sebab sorang sorang. So arinih OFFDAY untuk dilla. Tak tahu nak plan gi mana. Cuma nak gi cari birthday prezen untuk anak buah dilla hari ini. Happy Birthday To Aiman. Siap siap ingatkan den semalam hari ni birthday dia. Hehehe....

Tak ngeteh pun pagi ni. Dah booking tafaw ngan my sister jap tadi. Malas aa nak kuar banyak kali. Cuaca kat Bangi pun macam suam suam je. Lepas nk nak kasi mandi scooter chomel dilla tu. Hah lepas tu baru leh gebang gebang.

Untuk kengkawan semua HAPPY MONDAY. Senyum selalu erk.....

Cuti cuti ni try buat photo online HDR
As usual model saya mesti lah mekda khen.....rindu nak gi outing



10 comments:

  1. Amvoiiii ....... bestnya cuti... KL hujan lebat pagi Isnin

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti dikala urang layens kijo mekda....
      hehehhe duk umah je lah nampak gaya mekda

      Delete
  2. bestnya dpt cuti..kalau hari senin ni mood nak keja tu masih di laut..perlu pancing dulu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe JM
      pastinya MONDA BLUSS ya
      happy working kenyet mata sokmo

      Delete
  3. dod aku paling suka off hari orang lain kerja..
    best kita relak2 orang lain kelam kabut

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekadang aku suka gak DEP
      tapi tak der kawan lah cuti monday sorang2 ni
      satu lau nak pi mana pun jalanraya aman je sebelum kui lima setengah khen

      Delete
  4. Mbakyu....nyong suke sgt gadis genit header blog ni....comellll banget!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ndok ROS, kuwi model tak berbayor hehhehe

      Delete
  5. hdr memang fail terus aku dila...reti ambik gambar biasa-biasa jer, nak lebih-lebih tak reti dah...untung la, orang lain keje, dapat cuti, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA, HDR ni aku amik online funya
      tu pun masih tak jadik lagi macam geng Instagram dok buat tu

      Delete