My Iklan

Thursday, 30 May 2013

EMSEE

Dulu semalam tetiba rasa nak tak leh nak sleep. Batuk tetiba. Rasa cam tak selesa je. Ni rasa rasa nak kena ambik NAB jugak ni. Jam baru kui sembilan. Setengah jam lagi nak kena masuk opis pulak. Call MIROL akak rasa nak MC lah hari ini. Rasa nak sempot fulak. Sampai HUDA terus gi bilik belakang. Nurse dah biasa tahu tengok rupa ku yang cam ghini NAB NAB NAB. Dah lepas ambik NAB lega rasanya.


Ada yang kata ni bath baby. agak agak lah wei. Ni nebulizer baru kat HUDA. Aku pun dah lama tak kena sempot cam ghini. Ni NAB baru gamaknya. Lepas jumpa DR MANSEE nama macam jepun. Tengok orangnya pun macam jepun cuma dia lancar berbahasa melayu asli hehehe. Dr saya nak emcee erk. Aku minta ajer. Dr kata Volleh.....yehaaa!!!


Dah ambik NAB aku rasa haus jek. Singgah minum jap. Sebab pagi tak dan nak sarap. Oederlah ayor barlee je hah. 



Sampai umah my sis kata jum lunch. Dibawaknya aku gi lunch kat HOMST. Leh gak alang alang dah emcee ni khen.


HOMST ni sebelah WARTA BANGI je. Not bad menu kat HOMST ni. Chinese food...sodap. Tapi dah cam nak demam ni makan pun rasa pahit je. 


Crab dimsum... cubalah try. Habis makan tetiba lak aku nampak BOSS aku. Alamak...kantoi. Hi boss....(sengeh) Oklah kengkawan aku dah nak masuk kijo ni. Nak iron baju jap. Happy Thursday ya. Work hard & Always smile hahahaha. Adios

8 comments:

  1. ahaha..bab terjumpa bos tu tak leh tahan..

    ReplyDelete
  2. JM..apakan daya hahahhaha
    ngok dilla khen

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tq dep....
      i cough terok kali ni
      suara hampir pupus hehehhe

      Delete
  4. ahaha...macam mana boleh terjumpa bos dila, dah terbongkar rahsia...emsee pun sempat lagi kuar jejalan yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA, malang tak berbau hehehhe
      Volleh ghitu...Padan muka aku khen hehehhee

      Delete
  5. kita pantang la dengan ketam... pantang jumpa... hehhee

    senyum selalu awak... !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok
      Cubalah try makan kat HOMST ni
      best giller

      Delete