My Iklan

Wednesday, 13 March 2013

@GRILLE

Hari ni masuk hari kedua masuk opis jam 10. Seronok jugak rupanya. Pepagi leh gi ngeteh biarpun sorang diri je. Gi Opis bawak sarap untuk kengkawan. Dah macham makcik jual nasi lemak je. Penuh beg kiri kanan. Seronok kawan kawan opis dapat makan sarap luar ni. Almaklum sarap kat Cafe benda yang sama je mungkin jemu jugak kut. Tapi harus di syukuri ghitew erk. 

Malam tadi balik opis jam tujuh setengah. Alang alang biarlah sampai lapan lepas maghrib baru senang nak balik. Hari dah gelap fulak. Scooter parking kat belakang. Dah tentunya 'Usha' guard mamat Nepal kena teman kan ni. Em rasa rasa nak dinner dulu. Nasib baik Jemma tak balik lagi. Jom lah kita gi Wadihana. Makan je lah yang fatut fatut. So pagi ni kena bangun awai nak amik scooter kat Opis lak. Harus jam tujuh setengah ni Jemma dah terfacak depan pagar rumah. Petang petang nak lepak ngan SR memang tak ada lah minggu ni. Tunggu lah minggu depan erk SR. Time aku normal dah lapan sampai lima setengah cam biasa.

Malam semalam sempat jumpa SR lepas maghrib. Jom aa dinner kat @grille tu yok. Dah lama nak gi tapi entah asyik terbantut je. Aku sampai je urang tak ada. Hanya aku ngan SR je. Kedai shuntek. Dah dapat menu order tu order ni semua tak ada. Ada gambor je katanya. Lar...camana tu. Last sekali order ' Sirkholin steak'. Malam tu nak jadi lidah mat salleh. Dah makan tak sedap lah. Tak menyengat sangat. Nak rekomen pun karang korang marah aku lak. 

Pilihan SR. Cam sodap ja

18 comments:

  1. Orang tak ader..ohh patutlah..
    Mesti x berbaloi byr kann...

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM, lau ada dua tiga ketul pun dia dah UNTUNG
      sebab mahal dah berbaloi bagi dia (hehehhe)

      Delete
  2. biasa-biasa je kat sini.. kalau nak ulang tu pikir pikirkan lah dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekda, nanti kita cari PORT lain Fulak erk

      Delete
  3. selamat pagi awak... (sila baca sambil senyum..hehehe)

    macam tu wajib lah cari tempat laen kannss..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. CPL, senyum tu sedekah
      marah TU Stylo
      hehehe gelak lak HAppy
      so nak pilih mana satu ya (hikhikhik)
      CARI tempat lain aaa. Warta pun Hokey

      Delete
  4. dekat mana ni dila? kalau hang dah tak rekomen, tak boleh pergi la ni...tapi dalam gambar macam sedap jer, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAJI ORGA
      email hang PUNYa hp
      jom kita ngeteh ngan SR YOK....
      Ni kat belakang PAPA RICH
      tak best aaa mahal pun iyyer
      sedap lagi steak wadihana

      Delete
    2. ok2...roger, sat gi aku email :)

      Delete
    3. dah email dila, dapat roger aku k...

      Delete
    4. HAJI ORGA, email mana satu ang boh kat aku ni?
      tak jumpa lah

      Delete
    5. yang bulatnyer@yahoo.com tu...ada tak dila?

      Delete
  5. Aggghh....nyesal aku dtg time2 gini

    ReplyDelete
  6. Dod ko minum je air kawan tu.
    Kalau dia geli, suruh dia order lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha dep
      kwn aku minum BAndung erk
      aku Oreo...sekali sedut abis sudah (hehehe)
      Mahal sedap ok lah yang tak sedap tu rasa nak gigit ja

      Delete