My Iklan

Sunday, 31 March 2013

CINTA TERMETRI

Indahnya bercinta sehingga akhir dijinjang pelamin. Tuhan makbulkan perjalanan ini dan mudah mudahan ianya dapat memberikan satu sinar dalam kehidupan dan laluilah dengan tabah andainya ada liku liku perjalanan ini yang penuh dengan ujian. 

Pagi ni nak balik kampong. Giliran anak buah den pulak nak kahwin. Tapi nasib baik mak cik ni tak jadi OP. Semput tak baik lagi ni. Mudah2an dapat bernafas dengan sempurna dan reedha lah ini satu ujian untuk ku.


9 comments:

  1. mcm dalam entry Si SR la gambar2 ni
    cuma hitam dan putih dan sudut yg berlainan.

    Adakah tuan blog ini jurufoto rasmi di majlis ni seperti SR ceritakan di blog nya.

    Hmmmmmm,,,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq TP
      kami mengabadikan potrait wedding khas buat Jemma selaku teman sahabat
      yang di kasihi selalu....

      Delete
    2. Oooo patut la sama aje watak foto ni dgn blog SR

      Delete
  2. hoho... tak sempat nak amik gambar pengantin atas pelamin.... terpaksa berkejar ke tempat lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe Mekda
      nasib baik ada photo pengantin angle ni

      Delete
  3. banyak sungguh orang kahwi semepena cuti sekolah ritu, aku jer yang takde orang jemput, huh! nampak unik gitu tengok pic ko ambik itam putih dila...nasib baik aku dah kahwin dah, kalau tak, nak jer suruh ko ambikkan, freee kann :)

    ReplyDelete
  4. hehehhe ORGA, agak!
    tu aa musim cuti skollah ramai lak yang kahwin

    Nak HIRE aku ngan SR utk anibessery ang ka, leh je

    ReplyDelete
    Replies
    1. wehh mbakyu, assalamualaikomm.., jgnla paksa2 mekdahh mcm dh serik je dia - fenatts katanyeer..,harhar2.,bila nk ngeteh teFiann ni.., iHHIkks

      Delete
    2. wak kebetulan kita urang ada wedding disepanjang minggu ni
      kenduri lain 2 lah wak
      so penatnya lain lain gak tapi memang Fenat kan mekdaaa

      Delete