My Iklan

Friday, 15 March 2013

KIDZANIA EVENT

Ahad lepas company ku ada Event kat KIDZANIA. Dapat lah free ticket 4 ketul. Nak kena bawak kanak kanak. Pilih punya pilih ACA lah yang terfilih. Memang ada niat pun nak bawak ACA gi sini. Tup tup bila companyku buat event kat sini maka rezeki si ACA lah erk. 

Kalau nak bayau sendiri pun memang mahal. Ibubapa pun kena bayau gak. Pendektakkata semua $$$$$. Lau makan kayefcee ni memang kenyang berbaloi lah. Lagi satu lau nak bawak anak anak kat sini kena yang AKTIF lagi lah berbaloinya. Mana yang takut takut ngan maskot sekeling macam ACA ni hehehe.... memang kesian lah. Bayangan maskot ada dimana mana. Alhamdulillah pujuk di pujuk dapatlah dia masuk 4 penjuru. Kira banyak lah jugaknya khen.

So companyku dah ada satu kat KIDZANIA ni. Lau uolls nampak ada CITREX Vitamin tu. Ingatlah aku erk (hehehehe) biarpun u olls tak pernah nampak haku namun anggaplah aku jugak tu khen. Jangan ada marah fulak erk. Dunia cyber khen kekadang cam ghini lah ragamnya.

X semena mena aku jadi warga asing lak erk.


Naik AIRBUS tu.....


Masa ni okay lagi si ACA ni. Bila nampak maskot haru biru dibuatnya dak ni.



12 comments:

  1. wow...untung nya aca, bagus betoi company hang dila wat event cam gini, jeles dengan aca...

    p/s: aku dah email dekat si SR :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haji ORGA
      untung sesekali
      lama dah Hq tak uat event cam ni

      Delete
  2. Aca kantoi ngan maskot.... takut rupanya, ingatkan Aca suka maskot kartun tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. SR
      Camana gaya nak bawak ACA lagu ni erk
      mahu meraung nak mama nak mama wei

      Delete

  3. Alaaaa bilah berpeluang masuk kidzania ni nk hajak adik sumer dh besor
    Dear, brapa price per entry ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM
      ada peringkat umur gak nak masuk sini
      lain umur lain herege
      mak bapak pun kena bayau jugek...
      mahu tercabut bulu mata mana yang nak bawak ramai2 tu
      http://www.kidzania.com.my/admissions/entrance-fee/

      Delete
  4. Kalo aku gi, aku sebut nama ko dapat diskaun tak dod?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha DEP, agak agak lah
      sebut nama aku lau dapek mmg untung aa dep

      Delete
  5. dak ACA yg chomelll....!!!

    banyak tak dpt kumpul duit gaji... ehhee...

    kite senyum kat awak ni.. nampak tak..?!!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CPL
      untuk anak anak aktif berbaloi lah masuk sini
      lau yang penakut tu baik tak yah
      kan apa...bayau mahal. sayang lak lau depa tak serius kat sini

      Delete