My Iklan

Saturday, 23 March 2013

JEMMA TAHTA DI HATI MU

Hari berganti hari dan semakin dekat semakin terasa akan debaran dengan hari yang nanti. Alhamdulillah sahabat / adik / teman ku yang amat ku kasihi sudah selamat menjadi raja sehari hari ini. SELAMAT PENGANTIN BARU JEMMA. Syukur alhamdulillah perjalanan yang sangat baik hari ini di hari yang penuh sejarah buat mu. 
Bermula jam lapan malam tadi hinggalah berakhirnya majlis mu untuk hari ini.Ini lah perjanjian ku untuk mu. Alhamdulillah aku telah pun melaksanakannya. Semoga photo ini menjadi memory buat mu & Hubby. 

Aku tak pernah shoot wedding. Indoors ni bagi aku yang tak berapa fandai ni mmg rasa rumit. Dengan perlukan lighting yang cukup sempurna. Tapi aku mencuba dan jadikan ia sebaik mana yang mungkin. Moment dari hati yang ku cuba terbitkan khas buat sahabatku sayang Jemma. Pada SR jugak terima kasih kerana menemani ku sepanjang waktu ceremony ini. Kerana aku dan SR juga adalah teman sepermainan Jemma (hehehhe)



11 comments:

  1. selamat pengantin baru jugak untuk jemma :)
    seronok ada kawan boleh tolong ambikkan gambar, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq orga
      sahabat baik ni ORGA
      memori utk selamanya ewahhhhh

      Delete
  2. Sahabat adik teman ku, kira ni kawan kau punye adik punye kawan ke hapa dod?

    Dod, sempat makan kenduri ke sibuk tangkap gambo pegantin je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep, ni kawan baik aku merangkap jemaah JJCM (hahahhahaha)

      aku dari pagi sampai ke petang minum ayor je
      ni dah pancit penat

      Delete
  3. kawen sonok tauu mbakyu .., harhar

    ReplyDelete
  4. Penat tapi sangat happy dapat sama-sama meraikan cinta sahabat sejati

    ReplyDelete