My Iklan

Monday, 4 March 2013

SARAS YA MR SARAS

Macam pernah namfak dia ni. Ingat ingat jugak kat mana erk. Em ....baru aku ingat selalu aku jumfer kat ALAMANDA NANDOS BRANCH. Memang sangat agresif. Kalau order cefat je. Crew dia kat sana adakala lambat. Minta air refill slow ya amat. Sejak tu memang port kat SELERA PUTRA jer lau nak cari Nandos ni. Temfat peaceful. Tak der bingit bingit. Nak surround yang cool kalah mat Rock Cafe aku rasa kat sini amatlah tenangnya. Saras kata kat sana tu shopink complex erk. Memang lah busy tak macam shini. Tapi SERVICE ma. Busy mana sekalifun SERVICE kena upgrade bah, tul tak. Baru aaa  excellent.
Pemegang Award Nandos number 3! Mr Saras Vanan erk noks....

Selalu BENDERA tu satu je khen. Semalam Mr SARAS boh funyalah manyak. 4 sekali...bior namfak lawo bergaye katanya.
Dah macam rufer BANANA BOAT je hah.

8 comments:

  1. dilla,
    Ko lau amik Food angle cam ni
    mmg Urang Bikin Ngences aaa!!!
    X sia sia ko blajor ngan Cikgu Azhar tu erk :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok mak...
      Anon...lama tak nampak ang
      panjat GUNUNG jo kojo ang lamo tak jumpo ni
      Bila nak datang bangi?

      Delete
  2. kat alamanda ke dila? waduh...selalu makan johnny's or chicken rice shop jer dekat sana, len kali nak jumpa dengan mr saras lah, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA, Mr Saras ni baik taw (hehhee)
      selalu dia kat alamanda. Tapi semalam aku Jumfer dia kat Sebelah Mashid PUTRAJAYA. Bawah tu nama SELERA PUTRA dekat secret receipe. Santai woo makan kat sinun.

      Delete
  3. mamat tu bagi makan sup free... siap sediakan air refill atas meja lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. SR..
      SARAS ni macam tau tau je aku suka minum ayer banyak
      Satu TONG dia bagi khen...
      GOOD Saras

      Delete
  4. Amboiiiii..Mr Saras punya posing...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha DR
      Bukan model jer leh posink
      mr saras jugek erk

      Delete