My Iklan

Thursday, 14 March 2013

TERBANTUT SUDAH

Bila dah tukar jam kerja ni memang rasa terbantut nak buat apa ja. Malam gelap biarpun pukul tujuh setengah tu memang dah gelap lah pendekkatanya. Kena lah tunggu minggu depan nak jadi normal balik passtu mula semula malam balik nyamfah betoi la. Tafi apa kan daya turutkan saja lah. 

Pepagi cam ni selalunya aku dah sampai port ngeteh ni. Tapi pagi ni macam malas ja. Tunggu lah jap lagi mana port nak cari. Sarap sorang sorang adakala jadi BUHSAN. Sebab tak ada kawan nak sembang. SR Cuti arinih mestinya dah sampai KLIA tu. Nak tunggu memang tak dan kut sebabnya kul 10 karang dah masuk duty aku ni. Apa pun salam pagi untuk sahabat ku semua. Moga hari ini mendatangkan hari yang lebih baik dari semalam erk hendaknya.

Sunshine belakang umah. Kalau SR ni mesti dapat STAR yang memancor mancor khen.


12 comments:

  1. haiii awakk....

    aloohh.. nape tak ajak kita ngetehh.. kita pon solo jaa...

    senyum sambil kenyit mata kat awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nafer awak tak kabor
      hehehehe malang tak berbau lah rinih

      Delete
    2. awak tak tanye...
      len kali roger eyhh.. buleh ngeteh sama... hehehe

      ;)

      Delete
    3. CPL
      lau gi bangi roger roger jugak erk....
      jangan lufer roger SR sekali

      Delete
  2. Sarap sorang2, memang buhsan kan..:)

    Tapi saya, mmg selalu lunch sorang2...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. SARAP SORANG SORANG ADAKALABUHSAN
      tak dek kwn yang cit cat kan Dr kan

      Delete
  3. JM pun sarap sorang2..bila lah nak ada teman kennn huhuh

    Sejak dua menjak ni..matahari cantik bersinar waktu pagi dan pentang..indahnya dunia :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya lah JM
      lately mentari memang anggun
      x kiralah barat ke timur
      Kebesaran tuhan dialam milikNYA

      Delete
  4. hang kena tukar shif malam ke dila? hehe...oklah tu, boleh menular banyak sikit. aku dulu pun sama, masa kerja sony, kalau time peak, memang kena siang malam...

    p/s: dapat tak email dila? nanti aku email sekali dekat si SR :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAJI ORGA
      ang email lah kat SR
      email aku SEMPUT
      aku lupa password hehehehe

      Delete
  5. Haiiiii........ macam lama tak jumpa , padahal baru 2 hari, kot, saya minggu ni menyebokkan diri sikit + fenat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SR
      AHAD pagi ngeteh
      ang nak follow tak antar Aiel kat LCCT
      passtu kita rendek YOK
      nanti calling no MAXIS erk
      Celcom aku hantar utk CUT simcard kat IPone

      Delete