Monday, 11 March 2013

HAPPY MONDAY

Pagi dah terasa macam nak demam. Tapi tak leh cuti. Mc pun tak volleh jugek. Camano erk. Harap harap dapat gagahkan diri ja lah. Semalam ada event dekat KIDZANIA. Bangun dah tentunya awal khen. Penat jalan seharian balik balik terus kena selsemah. Apa pun happy MONDAY untuk sahabat ku. Jangan boving boving erk menempuhi perjalanan untuk hari ini. See u.....


9 comments:

  1. eppy monday tooo
    siapa nama si comeii nihhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear...
      Nama si dak ni ACA
      duk kat KIDZANIA nampak maskot macam nampak Antu
      hahhaa

      Delete
  2. morning blues awak....

    semoga cepat sembuh eyhh...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning too
      selsemah dah baik, fenin lak

      Delete
  3. Amacam boleh ada topi marrybrown?

    Beli buger dapat free ke dod

    ReplyDelete
  4. DEP
    Aca belajar camana nak buat berger
    hahhaha akhirnya

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. MONDAY semalam sangat membosankan
      hari ni bermula dunia baru....

      Delete
  6. Tu la dah cam staff marrybeown lak

    ReplyDelete