My Iklan

Tuesday, 5 March 2013

SELERA PUTRA

Sejak dari dulu aku suka benor Port ni. Bukan hanya setakat dapat tengok view yang menarek jek kat sini tapi suasananya tu. Bagi yang sukak cool relax tak bingit bingit macam yang aku sebut dalam  entry semalam SELERA PUTRA ni memang port yang terbaiklah untuk santai santai. Dekat je ngan Masjid PUTRA JAYA tu. Bukan Mesjid Besi tu erk. Lau Mesjid Besi mesti lah aku sebut UMAI CAFE khen. 

1st time order CHOCOLATE CRUNCH ROLL. Mr Saras kata sodap noks. Try lah memang tak pernah order pun. Em bila sampai......wow! Sweetnya.....like bisukut Batek tu cuma ada rasa cam lemon sikit. Harga tak hinggat lah baper rupiah. Resit pun dah buang. Tapi lau u olls nak rasa CUBA lah. 

Mr Saras Boh xtra Ice lemon Tea 1 Jug erk....


Tq pada mr Saras. U all lau jumpa MR SARAS ni tegor2 lah. Bery nice person :-)

8 comments:

  1. dod dua tiga post lepas foto semua best2 dod.
    Well done..

    Tu hari aku start snap foto balik dod, tapi pakai henpon kamera cap itik je.
    Foto aku dalam bas sorang2 kul 1.30 pagi haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dep Tq
      aku dah rajin update blog ni DEP :-)
      syok aa motret photo sesuboh yo

      Delete
  2. baru sekali aja makan kat nandos...
    mmg refill air free ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr...
      memang FREE. masa order tu minta je
      Lau kat selera PUtera ni pun sama. Tu Mr Saras bawak satu JUG
      gUmuk perots ngan ayer Hehehehe

      Delete
  3. glamor la mr saras pasni, hehe...semua hasil keje si dila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA,
      Jangan Lufer nampak MR SARAS minta compliment free NANDOS
      sure dia bagi nyer

      Delete