My Iklan

Thursday, 11 April 2013

CHILDREN PHOTOGRAPHY

Minggu ni agak terbatas perjalanan. Hanya SR je yang tahu khen. Tengah dok pikir ideya untuk entry seterusnya nanti.


6 comments:

  1. Comei2 adik2 ni mcm jm waktu kecik2 dulu hahaha ferasan

    ReplyDelete
  2. jM memang ayu pe
    mmg Fatut aaa terasa cam seperti photo budak2 cute ni
    alhamdulillah...wajah yang menarik ya JM :-)

    ReplyDelete
  3. marbelus la... dilaBangi mmg pakar dalam potrait kanak2...
    pessssttt...... bila kompeni nak dapat job nih... hihihi

    ReplyDelete
  4. mekda...
    JOB tak tiba lagi ni erk
    mudah2an ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  5. pandai hang ambik ambik gambr budak-budak dila...depa ni payah nak duduk diam, kalau nak ambik gambar tu puas lah nak pujuk. tapi kalau kena jenis yang suka, takda masalah...

    bila nak ambik gambar adik orga pulak dila, hehe...

    ReplyDelete
  6. betoi tu ORGA
    aku pnh gak shoot bebudak yang AKtif tak hinggat
    berpeluh manda mandi dibuatnya
    Tapi itu yang syok jugek sbb bebudak jenis ni manyak Moment!

    ** Nak shoot adik ORGA erk
    leh je kena ajak SR lopeh ni yo

    ReplyDelete