My Iklan

Saturday, 20 April 2013

HAPPY SATURDAY

Wah minggu ni rasa macam best je. Sebabnya Sabtu AHAD free khen. Time kena kijo hari SABTU tu macam stress je sebabnya lagi kan memang tak suka mbangget. Tapi tu lah apakan daya suka ke tak kena suka terfaksa ghitew. So minggu ni kira minggu yang membahagiakan lah. Tak de pun cuti cuti kemana. Planning tu ada tapi kena tunggu dulu. Happy Saturday buat kawan2ku semua. Jom ngeteh!


10 comments:

  1. salam mbakyu wak kaie sing ayuuu bangett.., dah ada sopir yg baru, sopir yg lama dilupa jangannn yee..,hewhew2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sopir baru itu bekerja keras ya wak
      hahahha WAK ni kan main
      sopir Baru sopir Tumfang ja wak

      Delete
  2. hoi dod gi la makan2 snap foto

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dep
      dah lama tak shoot food tu
      selalu carry Phone ja sana sini dep

      Delete
  3. Minggu ni mood happy lee... minggu dpn mood haprak pulak... nak wat camno... kalau kompeni sdiri volleh la buat undang2 sdriri kan... nasib badan jadi kuli.... hemmmm

    ReplyDelete
  4. hahhahaha mekda
    ang tau dah ni baca mood kawe
    UHUK macam MIROL lak mekda ni
    yer lah minggu depan MOOD SODUM, mencikkk aaa
    kawe x mboh tapi nak uat lagu mano

    ReplyDelete
  5. Epy saturday..jung mggu adalah hari yang di tunggu2

    ReplyDelete
  6. pergi berenang-renang dekat sungai gabai best jugak ni, hehe...maklumlah, sekarang kan musim panas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA
      cuaca paneh ni mmg lah kalau boleh nak terjun laut lau Volleh
      GABAI berseh kan...lau agak2 mengharukan jangan gi erk
      aku risau benor ngan TIKUS tu

      Delete