Friday, 12 April 2013

DUNIA ARTIS

Baru dan nak belek folder lama malam ni. Esok ai kena kijo erk. Entah lah rasa cam sakit je jiwa tapi bila fikir balik follow jer lah. Mudah mudahan tuhan makbulkan doaku untuk mengembalikan cuti SABTU ku kembali. 
Entry kali ni photo lama March x silapnya. Tak dan nak buat entry ni sebab sebok fokus pada wedding Jemma aritu hehehehe. Terima kasih SR kerana sudi membawa diriku ke konsert DBKL kali ni. Agak perit jugak lah sebab tak leh nak guna speedlight erk. Terpaksa guna lighting lampu artis atas pentas tu. Nasib dapat duduk dekat. Hand held tu ada lah jugak tapi bergetar jiwa dan raga. 


8 comments:

  1. Apa2 pun pic still awesome

    Alah sian nya kena keja time ore cuti, sabolah yerrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe JM
      apakan daya KU
      sapa lah aku untuk MENIDAKKAN
      telan je pahet payau ku rasa (ewahhh)

      Delete
  2. yang last sekali saper penyanyi ni dila, tak kenal pun...siap ada orang pakai serban lagi dekat belakang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA
      tu WALIBAND
      sedap gak lagu2 dia taw

      Delete
  3. Dod tangkap foto konsert paling susah dod
    Nak2 band rok
    Ngan lampu gelap, jauh, semua tak tahu diri diam, gerak goyang sana sini
    Ngan orang keliling kiri kanan
    Well done dod

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEP
      memang Cabaran. sbb tu kena guna B&W
      memang mencabor sungguh. dapat seat depan mata OK lah
      dibuatnya jauh ke belakang memang leh KEPUYOH aa dep :-)

      Delete
  4. Aku rasa ko ambik foto bergerak cam gini orang kat pentas, racing, benda bergerak, ko makin terror nanti skill ko dod

    ReplyDelete
  5. dep, ni aku letak atas kusi depan. kebetulan urang depan tarak
    tu yang nampak OK kut. lay hand held mau kejang kut hehhee

    ReplyDelete