My Iklan

Monday, 15 April 2013

GET WELL SOON, sayang

Musim hujan musim cuaca yang tak menentu dikala ini ramai yang jatuh sakit. Apa pun tabahlah menghadapi segalanya. Mudah mudahan kita dijagai dan kita juga mengingatiNya agar diberikan kesempurnaan menghadapi keadaan ini, amin.

Petang tadi roger SR terus lari ngan CIK HONDA gi hospital PUTRAJAYA. Mukan dilla yang sakit erk yang. My dobbot dah dua kali masuk hospital  ni. Hari tu masuk ICU dekat dua minggu. Sian my dobbot. Tadi petang kahak masih banyak lagi. Dobbot pun cam tak selesa je. Mudah mudahan Dobbot cepat sembuh ya! BAB bergambar...serah kat DOBBOT. Masih boleh POSINK as usual. Love u dobbot.


10 comments:

  1. Alahhh cian kat dobbot, auntie JM doakan dobbot cepat sembuh tau aminnn muah muah heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Unty JM
      doakan erk dobbot cepat semboh ya

      Delete
  2. budak kuat memang selalu macam tu.... !!

    semoga cepat sembuh... !! senyum selalu dak dobbot eyhh...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. CPL, NTI DOBBOT DAH SEHAT LEH JUMPA ANK BUAH MAKSU DILLA NI NA

      Delete
  3. wishing dobbot a speedy recovery
    ko tak tido kat spital ke dod

    ReplyDelete
    Replies
    1. DOAKAN ERK DEP UTK ANAK BUAH AKU NI
      RINDU SENYUM SI DOBBOT NI

      Delete
  4. Alalala... cian DOBOT... badmood masam jew

    ReplyDelete
    Replies
    1. DOBBOT MASSAM CAM BIASA CIK dA HEHEHHE

      Delete
  5. cian dobbot...kalau bagi mainan banyak-banyak lagi cepat sembuh ni dila, hehe...cepat-cepat sembuh ok, nanti 5hb dah nak pergi mengundi :)

    ReplyDelete
  6. tu lah ORGA
    baru nak pandai jalan dak ni
    ** ORGA thank you
    gift tu dah sampai
    shuntek aa bookmark tu
    kamsahannida

    ReplyDelete