My Iklan

Monday, 22 April 2013

PRAY FOR HER

Semalam petang dengan bertemankan SR aku lari ke PUTRAJAYA HOSPITAL. LAri ngan cik HONDA lah. Dah seminggu DOBBOT duk kat spital ni. Astma dobbot masih tak pulih pulih lagi. Semalam agak teruk berbanding pada hari yang dulu. Nampak dengar dadanya berombak. Alahai dobbot, pitty you. Sedih lak aku nengoknya. NURSE terpaksa lah pakaikan nab tu kat hidung dah dia rasa tak selesa. Marilah kita doakan agar DOBBOT cepat sembuh ya. Moga ceria selalu dan berilah kekuatan untuk ibubapa anak ini, Amin.


10 comments:

  1. kesian ngan Qeina... kesian gak ngan mama Qeina... dah kurus mama.. harap sembuh la cepat DOBOT... orang yang tak sakit pun jadi sakit kalau dok hospital lama-lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekda, tq erk teman kan kawe semaley
      berkejor2 dalam ujan teringat lak sudirman erk
      basah lencun dibuatnya kita khen

      Delete
  2. Semoga cepat sembuh ye Dobbot, Auntie JM doakan yer..Aminnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Unty JM (onbehalf Dobbot)
      Nweek Dobbot akan di Transfer ke HKL fulak

      Delete
  3. Wishing dobbot a speedy recovery insyallah. Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq uncle dep (onbehap Dobbot)
      arini punya progress dobbot ok sikit
      Tapi still merengek2 lagi na

      Delete
  4. Semoga Dobbot@Qiena cepat sembuh...

    anty Su doakan mama Qiena dan Qiena kuat semangat... nanti cepat sihat...

    Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq anty Su (onbehap dobbot)
      Dobbot akan gi HKL nweek unty SU ya

      Delete
  5. kesiannya dengan dobbot, semoga cepat-cepat sembuh, nanti nak boleh ambik gambar banyak-banyak...

    ReplyDelete