My Iklan

Sunday, 7 April 2013

GALERIKITE_admin

Apa itu INSTAGRAM? Aku semakin addicted ngan Instagram ni semenjak ku mengenalinya. Seronok sebenornya. Mana yang suka melayan foto tu banyak benda kita boleh kongsi dekat INSTAGRAM ni. Oh apa dia Instagram ini? Ianya sebuah applikasi menyimpan foto. Boleh dijadikan berbagai warna yang sangat fofular ketika ini adalah VINTAGE. Kalau dedulu masa kita kecik2 dulu ada warna gambau retro ghitu. Disamping kita mengenali pengguna INSTAGRAM di seluruh pelusuk negara. You like me ai like you! Like aa pada suatu yang mendatangkan faedah erk jangan like benda benda yang mengarut tu! Ada tu report je SPAM habis cerita.

Dah sudah tu jangan lupa #TAG pada fotofoto kita. Selalunya foto KIDS aku #TAG pada kids ke children ke. Tapi aku tak pernah lupa pada #galerikite, #ilovemalaysia dan banyak lagi. Malam tadi aku #galerikite......harini galerikita_admin telah publish untuk#photooftheday ACA MARRYBROWN. Tq #galerikite kerna menghargai karya ini.


14 comments:

  1. like..like..like ..
    instagram awak jugakk..!!!

    ReplyDelete
  2. aku tak reti la dod ni instantgram semua..twitter pun aku tak tahu cammana..

    dod, aku beli kamera baru dod, boleh zoom nye dod, bagus dod.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEP<
      lawo kota singa tu
      tu guna tele key Lawo PHOTO sih

      Delete
  3. saya ada cuba Instagram ni dulu...Tapi entah kenapa, saya tak berapa nak addicted...hahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr DZ
      tu aa tak kenal maka tak chenta
      kang lau dah terjerumus payah nak Gostan !

      Delete
  4. JM baru belaja2 nk guna instagram ni..member yg ckp..kalau tak..tertanya gak..apa bendalah lah..nanti leh la JM follow yer :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      dah ada IG lom. try cari jgek IG JM ni
      best wooooo

      Delete
  5. Rasanya saya cukuplah dgn FB dan BLOG saja, kerana masa amat terhad. Tjawab kepada keluarga dan negara macam tak habis2. Manalah sempat nak istantgram...Kalau Dilabangi dah Fopular nanti jangan lupa kawan2 ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe MS
      selalunya IG mmg x pnh tinggal dalam HP DB
      sebabnya dah giller mereng ngan IG ni
      lau MS dah terjebak ngan IG mmg aaa tak leh nak cakap apa nanti
      hehehhehe

      Delete
  6. waduh waduh mbakyu wak sing iki wes fofuler kadung lali kambek wak tohh.., uhhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak, AKU RAK FERNAH LALI YO wak
      Wayyuh medang ngeteh ayye lah wak ben marem (nyengir)

      Delete
  7. fon saya tak cukup canggih untuk instagram. :)

    ReplyDelete