My Iklan

Thursday, 25 April 2013

JJCM

Balik dari melawat si dobbot hari tu singgah lah kat Selera PUTRA ngan mekda SR. Tempat pilihan hati setiap kali nak makan kat sini lah tompeknya. Bukan apa suasana kat sini sangat cool, relax dan leh layan perasaan. Pilihan kita urang NANDOS lah. Sekali tu khen bila sampai kat sini alamak!!!!! SARAS! Saras ada lah. Janji nak email kat dia arituh teman tak buat buat pun. Janji pelesu tul lah dilla ni khen. Bukan apa kad SARAS tu lupa ku taruk mana. 
Sampai je SARAS kenal kan ngan rakan sekorjenya AZWA. Lau angpa pi ALAMANDA NANDOS pasti akan jumpa Azwa ni. Minta jek diskaun erk....hehhee!



12 comments:

  1. wit..wit..suka pic yg last tue..

    ReplyDelete
  2. JM...
    Glamour dah dia lor ni khen (kui kui)

    ReplyDelete
  3. dlm hati ada taman tuuu.., ehHHee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak Kaca, pilihlah satu mana PILIHAN hati (kui kui)

      Delete
  4. ehem...... ehem... macam ku kenal yang kat bawah tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. urang Glamour dah lor ni mek (hikhik)

      Delete
  5. tu ke azwa dila? takper...nanti pi makan sini cakap dila suruh bagi diskaun, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA, tu lah AZwa
      dia jaga ALAMANDA punya branch
      HAng sebut INI WA ke? mesti dia bagi diskaun funya
      dapat refill ayaq pun jadilah no ORGA

      Delete
  6. saras pun saya tak jumpa lagi....boleh la pulak try jumpa si azwa kalau gi nandos...ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. DADDY ZIYAD,
      ayat ayat sikit kat 'WA' tu
      heheheh mesti dapat diskaun banyak Funyaa kehkehkeh

      Delete
  7. Dila
    Wah! Semuanya sudah menggunakan kamera canggih2,
    Malunya saya masih guna compact
    Lagi kecil sesuatu kamera tu, saya lagi suka
    Tapi malangnya,
    semuanya pic kamera sebegitu tak klear mcm pic2 kalian ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. MS,
      gadget tu sama jek
      lau gadget mahal sekali pun skill art tak dek
      cam tu gak khen
      guna compact pun OK ajer
      janji jari yang memetik dapat menyampai sesuatu pandangan
      betul tak...teruskan berjkarya erk MS

      Delete