My Iklan

Wednesday, 24 April 2013

IKIN DE BIG DAY

Bulan ni memang bersilang seli rakan rakan opisku naik tangga pelamin. Bermula ngan Jemma, Ikin & minggu ni Mirol lak (partner) teman sebelah meja aku naik tangga felamin erk. Lepas tu si Ita & Kim fulak selepas Mirol. Wah memang aku get ready ngan hari hari bahagia dia urang ni dan nasib baik kenduri kendara depa ni hari AHAD. Lau SABTU time aku keje memang frust aku tak dapek nak gi.
Ni Ikin funya BIG DAY. Aku samfai awal ngan Jemma. Sebab nya Jemma & teams ada carrier affair kat KLCC. So harus lah gi awal. Then pengantin lelaki mestilah tak samfai lagi. Sampai rumah pengantin tetamu dah ramai. Selepas jumpa pengantin de'IKIN' kita urang terus tuju tempat makan sebab lafar sesangat. Lagipun mmg bajed nak gi makan umah pengantin. Sedap sedap makannya wei.


8 comments:

  1. Cantiknya tulisan kat atas tu..... tulisan sape tuuuuu?

    ReplyDelete
  2. hehehhee Mekda
    yang mana satu tuh?

    ReplyDelete
  3. perantin lagi... merah peberet kaler...!!

    owhh... selamat Pengantin Baru buat kawan awak..!!

    ReplyDelete
  4. minggu ni Banyak ler CPL
    tak menang kaki nak gi ni hehhehee

    ReplyDelete
  5. Lapor nasik kenduri..

    Nanti time Dila jgn lupa jemput (In Shaa Allah) nanti turn Dila pulak..klau x JM merajuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM...ada jodoh insyallah
      jangan majuk duluk na

      Delete
  6. cantik nye tulisan hang dila...mesti dekat sekolah dulu rajin menulis karangan ni, hehe...syok lah hang, ada je orang jemput makan kenduri, jeles!

    ReplyDelete
    Replies
    1. shuntek ke ORga
      hehehe tu font ULOR namanya
      tapi aku tak pandai nak buat ayat
      nak buat karangan macam ang tu mmg aku fail lah ORGA
      bulan ni fenuh schedule kenduri kahwin sampai may ewahhh

      Delete