My Iklan

Tuesday, 30 April 2013

UNIPAI KO

Tetiba UNIFAI tak berfungsi lak. Habis dah on Off bagai tapi tak gak jalan. Emm apa alah agaknya punca erk. Terpaksa lah guna Phone nyer internet sambung menyambung. Pagi ni nak datang awal kat opis tapi cam xsempat je. Petang karang ada lawatan dari MOF. Harus sebuk opis pagi ni....

Sompek aku buat ari Sabtu kelmarin. Dah siap senang hati tinggal nak buat kat Screen lah pulak arinih. Semalam lunch kat Wadi. Lapor sesangat. Kawan sebelah cuti kahwin. Aku kuor je lah kul satu kan ada urang nak datang pun. Lau ada pun Office closed hehehhee....

Standard lah herge makanan kat BAngi ni mana ada yang murah cam kantin skollah erk. Rm5.90 harga makanan ni mmg cukup berbaloi sebabnya besor2 susah nak masuk tekak. Kena lah kongsi pun Volleh. Makan lah selagi boleh apa sangat nak dipertikaikan tentang harga. Asalkan puas hati dan sedap okey ajer pada aku khen. TETIBA lak emo erk. (Hanya wak je yang tahu khen wak).

12 comments:

  1. Sian dia.. kena kerja sesorang...... takper minggu depan Mirol datang ngan senyum lebar

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler mekda...tersenyum senyum si MIROL lar ni
      TUnggu nweek ....hahahhaa
      dia Punya turn lak erk aku nak cuti kihkihkih

      Delete
  2. Dapnya roti jala...mmg segalanya xde harga kantin lagi....semua nya Mahal...Tp oklah kan....semua mudah di dapat...esp. bangi...banyak kedai mkn....sebab tu akak suka ke bangi...sebab nak jalan2 cari makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis..
      barang semua mahal kan sis
      tapi lau sedap ok ajer kan sis

      Delete
  3. tak best mkn sensorang...cam ramai jek mata memandang :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM, lau gi makan ramai ramai baru best noks
      gila gila jugek dibuatnya khen

      Delete
  4. memula nak komen.. tetiba tak jadi... errmmm... lupa ingatan pulop...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha CPL
      tu mesti BLUR tetiba erk
      Gi lah ngeteh dulu NOKS

      Delete
  5. sodapnyer koi jala tu dila...amvoi, makan sesorang je yer, hehe...kalau dah sedap, mahal sikit apa salahnya kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA
      nanti ntime leh kita gi makan sana ....ngan mekda erk

      Delete
    2. boleh aja dila...roger jer nanti :)

      Delete
  6. dod roti jala tu fresh atau frozen?
    ko tahu dod aku pernah makan kat jb, kedai cam posh gitu
    abis tu aku dah order, aku tengok roti kirai dia tu cam jenis frozen..

    Boring sey aku....

    ReplyDelete