My Iklan

Saturday, 23 June 2012

5TH STATION MOUNT FUJI


Ni baru nampak Mount Fuji dari tepi tapi tak sempat nak turun sebab KABUS lebih laju dari kami. Sudahnya tak nampak jugek.....Bye Mount Fuji, sayonara!

Ceria belaka tours under reliance ni....

Lepas habis Shopping kat GUtemba Premium Outlet kami di bawa ke 5 th station Mount Fuji. Disni lah pendakipendaki mount fuji memulakan tapak pertama kaki mereka. Hanya pada bulan Julai - Ogos hanya dibenarkan untuk memanjat Mount Fuji ni (Summer).
Ada rezeki leh tengok Puncak Mount fuji lebih dekat. Tapi malangnya bila sampai sini KABUS tebal. cakap berasap u !!!! Wah kebul kebul ......lagi banyak cakap banyak lah asapnya Hahahha!! Sudahnya layan asap je lah sebab MOUNT FUJI tak timbul. Kedai oMieyagi dah nak tutup. 5.30 pm dah tutup erk so kalau nak gi tu kena awalawal. Barangbarangnya tentulah mahal. Duduk di punjak Fuji as usual le erk....

6 comments:

  1. perrhh dila, cakap berasap tuuu...jelessss gilerr!!kawasan sini memang sentiasa berkabus ker?

    ReplyDelete
  2. yup orga.Cakap berasap2 kalah Cameron taw. Tour guide aku tak dapat nak dijangka kabus tu bila2 masa je ada. kalau lucky leh nampak Mount FUJI tapi aku gi mmg tak nampak. tebal kabusnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi dila, mengumpat Cameron pulak, kecik ati dia nanti, hehe..kalau aku, mesti lupa jap pasal gunung fuji, layan cakap berasap dulu...

      Delete
  3. hahaha ORGA, ang lagi teruk! Lupa teruih Cameron erk. Hahaha aku dok layan cakap semua pakat layan cakap bukan apa nak tengok asap kepol2 tu Huaahahaha nak gelak...lagi gelak lagi asap kuar ORGA kehkehkeh (lupa terus Fuji mount)

    ReplyDelete
  4. Salam, Dila nak tanya sket, kat outlet nih you tak beli apa2 ker, I baca banyak review depa khabaq tempat nih overated dan barang mahal.

    Mcm glove or sweatshirt yg bersidai tu berapa rege nyer ?

    ReplyDelete
  5. wsalam norri. teman hanya beli kat Nike Outlet ja. dapat lah beli beg ngan kasut yang hanya dapat harga 3000Y

    ReplyDelete