My Iklan

Tuesday, 19 June 2012

JAPANESE STEAMBOAT


Sedang asyik leka ngan gambargambar yang menarik kat lobby ni tetiba groups aku dah hilang. Alamak...! Mana dia orang pergi ni. Tinggallah aku ngan aziz, Ita kenalan baru dari groups tour ni terkial kial nak cari port kat mana dia orang ni perginya. Turun tangga kebawah melilau mencari masih tak jumpa. Tetiba dengar suara riuh rendah...oh kat sini rupanya.



Sementara menunggu turn kami....kena duduk relaxrelax dulu kat lobby.


Bila dah banyak sangat gambar ni adakala aku lupa bila dan bila. Terpaksa tengok date dalam properties ni. Dets why kalau nak berjalan tulis dalam note dari mana kemana dan stop dimana. Agar jalan cerita dapat disusun dengan rapi ghitew. Oklah ni lepas balik dari Kiyomizudera kami dibawa untuk menikmati japanes steamboat di Hotel Iroha di bandar Kyoto. Hotel Iroha ni dekat dengan Subway Sanjokeihan Station. Perjalanan 5 minit dah sampai dari station subway ni. Lunch japanese steamboat di restaurant Sansui namanya.

5 comments:

  1. sedapnya mkn steambot,jeles meles nih!

    ReplyDelete
  2. hahah orga tapi aku x dpt dapat makan icecream creep tu teringin sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronoknya kat Jepun..... apasaltak pergi awal april barula boleh tenguk sakura

      Delete
  3. terliurnya......... dah lama tak makan steambot

    ReplyDelete
  4. en kamato...perginya salah time memang ada rezeki pokok sakura ja hah
    Shidah, steamboat antarabangsa bangi jom

    ReplyDelete