My Iklan

Thursday, 28 June 2012

PARADE ii


Hari dah semakin gelap. Jam 7.30 pm kita kena bergerak erk...lepas ni kita nak dinner TAndoori di Khazana......bye bye disney!

Makin meriah bila watak Mickey ada waktu ni.

Jam 4 petang melihat Parade yang ke II. Sangat best kalerfull. Watak yang berbeza-beza. Cuaca seperti biasa agak panas sedikit. Dapat tempat redup dan kali ni pengunjung di Disneyland sangat lah ramainya. Bergelengelen air jadi bekalan tapi water cooler tu sangatlah jauhnya diseberang hujung sana. Terpaksalah beli ayer 150 Y ni.

3 comments:

  1. semua tempat pergi mesti ramai orang, yang peliknya...orang tempatan pulak tu. diorang ni tak keje ker apa,hm~..

    ReplyDelete
  2. tu lah kan. Aku tgok ada mak bawak anak2anak tanpa bapak. agak aa bapaknya korje,muda2 belaka. x silap aku kan orga pompuan jepun lau dh kahwin kena berenti keje jage anak. Tu nanti kita tanya uncle syahril sebab uncle jugak berkahwin ngan wanita jepun....hehehhe

    Shidah
    sangat2 kalerful

    ReplyDelete